Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian. Ce se întâmplă, de fapt, în culisele serialului „Clanul”. „Te simți în siguranță”

Andrei Simion 15.02.2023, 21:01

Lia Bugnar a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are în prezent cu Anghel Damian, după ce s-au despărțit, iar el a început să formeze un cuplu cu Theo Rose, cu care așteaptă un copil. Scenarista a spus ce se întâmplă, de fapt, în culisele serialului „Clanul”.

Lia Bugnar, despre Anghel Damian

Lia Bugnar, care se ocupă de scenariul serialului „Clanul” de la Pro TV, a spus că lucrează în continuare cu Anghel Damian, în ciuda faptului că relația lor amoroasă a luat sfârșit.

În timp ce ideea în sine a serialului și cursul acțiunii îi aparțin lui Anghel Damian, producătorul creativ al serialului „Clanul”, replicile sunt scrise de Lia Bugnar.

„Sincer nu am văzut absolut niciun episod din filmul turcesc și nu am citit nici măcar o replică din filmul turcesc. Primesc de la Anghel Damian un schelet în care este specificat că cineva se ceartă cu altcineva și scoate pistolul.

Sunt câteva fraze din care eu trebuie să fac câteva pagini. Din câte știu eu și din ce am vorbit cu Anghel și el s-a dus mult, mult, în afara poveștii turcești.”, a explicat Lia Bugnar, potrivit Ego.ro.

Lia Bugnar, despre cum se simte când lucrează cu Anghel Damian

De asemenea, Lia Bugnar a spus că se simte în siguranță atunci când lucrează cu Anghel Damian și a explicat care este motivul.

„Ce face Anghel este că el creează „scheletul”, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu.

Tot ce scot personajele pe gură, pe ecran e din mintea mea bolnavă. Dar lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile”, a spus Lia Bugnar.

Lia Bugnar, în vârstă de 54 de ani, și Anghel Damian, în vârstă de 31 de ani, au format un cuplu o perioadă îndelungată de timp, dar s-au despărțit anul trecut. În prezent, el așteaptă un copil cu cântăreața Theo Rose, care joacă în serialul „Clanul”.

Urmăriți Impact.ro și pe