FOTO EXCLUSIV

Lavinia Pîrva, surprinsă alături de un bărbat misterios. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. nu s-a mai putut ascunde

Iancu Andreea 06.04.2021, 16:33

Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., este căsătorită cu artistul încă din 2017, cei doi având o relație discretă, departe de lumina reflectoarelor. Totodată, frumoasa brunetă i-a făcut o mare bucurie cântărețului, după ce l-a adus pe lume pe fiul lor, Alexandru, cel de-al treilea copil al juratului X Factor. Recent însă Lavinia Pîrva a fost surprinsă de reporterii impact.ro alături de un bărbat misterios.

Soția lui Bănică Jr., Lavinia Pîrva, a fost surprinsă alături de un bărbat misterios

Rolul de mămică a ajutat-o pe Lavinia Pîrva să se autodepășească. Deși a devenit cunoscută datorită carierei sale de model și ulterior s-a remarcat ca și cântăreață, soția lui Ștefan Bănică Jr. a reușit să se reinventeze și să se axeze în ultima perioadă pe zona de afaceri. De vreme ce pandemia a afectat în special sectorul artistic, cântăreața și soțul său par să se fi orientat perfect către alte surse de venit. În timp ce el și-a continuat proiectul alături de Antena 1, filmând pentru X Factor chiar și în pandemie, Lavinia Pîrva a apărut alături de un bărbat misterios, care oferă indicii despre noua activitate a soției lui Bănică Jr.

Reporterii impact.ro au surprins-o pe Lavinia în timp ce ieșea dintr-un bloc, despre care se cunoaște că familia Bănică ar fi achiziționat un apartament. În timp ce mulți artiști au încercat să economisească și să cheltuie doar banii strânși de-a lungul timpului, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva au ales să investească în imobiliare și au cumpărat o locuință. Cel mai probabil, imaginile cu Lavinia alături de bărbatul misterios au legătură cu afacerile familiei Bănică. Blocul în care se regăsește apartamentul se află la câțiva pași de strada unde Bănică și-a construit casa. Pe atunci, artistul și Andreea Marin formau un cuplu, iar vila a fost ridicată sub atenta îndrumare a fostei Zâne a Surprizelor.

Lavinia, alături de un bărbat misterios
Lavinia, alături de un bărbat misterios

Ce părere are focoasa brunetă despre ceilalți doi copii ai soțului său. Lavinia a făcut dezvăluiri inedite

Relația dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. a stârnit controverse încă de la apariția primelor zvonuri. Mulți au încercat să afle secrete din viața de cuplu, însă cei doi au încercat să se țină cât mai departe de lumina reflectoarelor. Cu toate că nu obișnuiește să vorbească prea des despre aspecte din intimitatea familiei, Lavinia a reușit să surprindă și să facă o mărturisire neașteptată cu privire la copiii din fostele căsnicii ale lui Ștefan. Pentru că și ea este mamă la rândul său, după ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al artistului, Lavinia îi poate aprecia cu alți ochi pe Violeta și Radu Ștefan. Deși Alexandru, fiul său, este încă micuț, în comparație cu frații săi, deja adolescenți, bruneta recunoaște că toți trei au o relație foarte bună.

Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța, a mărturisit soția lui Ștefan Bănică Jr. în cadrul unui interviu oferit lui Cristi Brancu.

Pe de altă parte, ea a dezvăluit și câteva detalii despre viața de mămică a unui băiețel de doi ani. Deși mulți s-ar fi așteptat ca ea să fie cea mai grijulie persoană din familie, Lavinia recunoaște că este extrem de relaxată în privința micuțului. Totodată, ea a explicat și cu cine seamănă copilașul.

Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a dezvăluit Lavinia, la emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...