Andreea Marin a dat tot din casă! Detaliul din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. care s-a aflat acum

Iancu Andreea 04.04.2021, 19:57

Despre căsnicia Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr. se cunosc unele detalii, însă recent, frumoasa prezentatoare a făcut dezvăluiri noi. După șapte ani în care au format o familie, cuplul s-a destrămat, iar Andreea a rămas să o crească pe fiica sa și a artistului, Violeta. Zâna Surprizelor a trecut cu tărie peste etapele dificile și peste celelalte două divorțuri, iar astăzi recunoaște ce s-a întâmplat, de fapt, în timpul mariajelor sale.

Detaliul din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., dezvăluit de Andreea Marin

În anul 2006, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. își uneau destinele, alegând să transforme povestea de dragoste dintre ei într-o familie, mai cu seamă după apariția primului copil al cuplului, Violeta. Totuși, lucrurile nu au reușit să rămână la fel pentru totdeauna, iar sentimentele dintre ei aveau să se schimbe la șapte ani distanță de la marele DA. Cea care ar fi făcut pasul către divorț ar fi fost chiar Andreea Marin, care a dezvăluit recent un detaliu neașteptat despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta recunoaște că ceea ce a atras-o la artist nu a fost nicidecum notorietatea acestuia, lucru de care și ea se bucura pe când era Zâna Surprizelor la TVR.

Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!, a dezvăluit Andreea Marin la Metropola TV, în cadrul unui interviu oferit lui Mădălin Ionescu.

Pe de altă parte, întrebată dacă Ștefan Bănică a fost “un băiat de casă”, Andreea a evitat să răspundă punctual, lăsând să se înțeleagă că fidelitatea artistului ar putea fi pusă la îndoială. Pe de altă parte, vedeta recunoaște că singurul aspect care mai contează acum este faptul că Ștefan este tatăl fiicei sale.

N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine, a mai spus vedeta.

Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (n.r. cu Bănică Jr.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!, a mai declarat Andreea Marin.

Andreea și Adrian Brâncoveanu, actualul său iubit
Andreea și Adrian Brâncoveanu, actualul său iubit

Ce spune prezentatoarea despre primul ei soț

Chiar dacă puțini cunosc acest detaliu despre viața amoroasă a Andreei Marin, înainte de a deveni partenera lui Ștefan Bănică Jr. sau a lui Tuncay Ozturk, diva a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță. Despre acesta, prezentatoarea are în continuare o părere foarte bună, recunoscând că păstrează un “respect special” pentru acesta. De asemenea, vedeta consideră că vârsta fragedă și dorința de a reuși în carieră au împiedicat-o în trecut să facă față unei relații de lungă durată.

Pentru primul soț (Cristian Gheorghiță, n.r.) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine. Azi sunt un om matur. Poate că în trecut, tocmai din această lipsă de maturitate și din cauza faptului că am muncit foarte mult și m-am dedicat foarte mult carierei… poate nu am fost nici eu destul de pregătită pentru o relație de lungă durată, a mai dezvăluit Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI