Lavinia Pârva, declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin: „E o diferență de vârstă între ei”

Ioana Bucur 02.04.2021, 18:27
Lavinia Pârva, declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin: „E o diferență de vârstă între ei”

După ce începutul relației lor a ținut primele pagini ale publicațiilor de scandal, cele două vedete au ales să își trăiască iubirea departe de ochii curioșilor. Pentru prima oară, bruneta a vorbit despre ceilalți doi copii ai soțului ei. Lavinia Pârva, declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin.

Lavinia Pârva, declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin

Lavinia Pârva se declară o femeie împlinită. Are un soț care o iubește și un copil minunat, care i-a schimbat complet viața. Chiar dacă este mămică de doar doi ani, bruneta a recunoscut că este un părinte mai relaxat și că i oferă fiului ei libertatea de a experimenta, de a descoperi singur lumea din jurul lui, chiar dacă pe parcurs se mai și împiedică de câteva ori.

„Alexandru seamănă cu Ștefan când era mic. E blond, noi suntem bruneți amândoi. Eu sunt o mamă relaxată, l-am lăsat să mai și cadă. Îl las să experimenteze. Mama mea stă cu mine în perioada asta. Noi stăm la curte, a fost mai ușor pentru noi, pe pandemie. Și tata vine foarte des pe la noi. Am vrut ca fiul meu să crească cu bunicii, nu să am o bonă, vreau să stea mama cu el dacă eu nu pot”, a dezvăluit Lavinia, la emisiunea „Exclusiv Vip” de la Prima TV.

Discuția cu Cristi Brancu a atins un subiect neabordat, până acum, în public, de brunetă: ceilalți doi copii ai soțului ei. Lavinia Pârva, declarații neașteptate despre fiica lui Ștefan Bănică Jr. și a Andreei Marin. Artista a spus că micuțul Alexandru va avea toate motivele să fie mândru de fratele și sora lui.

„Cu frații lui mai mari se înțelege foarte bine. E o diferență de vârstă între ei. Violeta e superbă, e foarte talentată, cântă, compune. Sunt niște copii foarte reușiți, talentați. Ăsta mic are de la cine învăța”, a adăugat soția lui Ștefan Bănică junior.

Averea lui Stefan Banica. Sumele din conturi si cati bani a pierdut artistul
Lavinia Parva, alaturi de copilul ei si al lui Stefan Banica

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre relația pe care o are cu Andreea Marin și Violeta

Radu Ștefan Bănică, primul născut al celebrului artist, este copia perfectă a tatălui său. Tânărul, care face furori cu fiecare apariție la show-ul Te cunosc de undeva! de la Antena 1, are o relație specială cu Violeta și Andreea Marin. Viitorul actor obișnuiește să o viziteze des pe sora sa, Violeta, și a mărturisit că pandemia l-a apropiat și mai mult de fratele său, Alexandru, fiul lui Ștefan Bănică Jr. din căsătoria cu Lavinia Pârva.

„Am rămas în relații foarte bune cu Andreea, merg la ea în vizită pentru a mă vedea și a petrece timp cu sora mea, Violeta. Ne înțelegem foarte bine, ne sprijinim reciproc și ne vedem foarte des la tata, unde se strânge toată familia.

Dacă pandemia poate avea și o parte bună, atunci e aceea că am reușit să petrecem foarte mult timp împreună. E un copil foarte jucăuș, energic și cu o personalitate puternică”, a povestit Radu Ștefan Bănică în cadrul unui interviu pentru VIVA!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...