Cum se înţeleg, de fapt, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. “Este singura calitate care mai contează”

Iancu Andreea 01.04.2021, 20:27

Viața Andreei Marin este una care poate reprezenta o poveste de analizat pentru multe femei. Deși au divorțat în urmă cu mulți ani, între Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a rămas totuși o relație civilizată. Prezentatoarea a mărturisit recent cum se înțelege cu fostul său partener, dezvăluind detalii despre căsnicia cu artistul.

Cum se înțeleg Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., după divorț

În anul 2006, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. își uneau destinele, continuând o poveste de dragoste care a început frumos. Sentimentele celor doi s-au accentuat atunci când prezentatoarea a reușit să rămână însărcinată, în ciuda celor două sarcini pierdute anterior, care o făcuseră să își piardă pentru câteva momente speranța că va putea deveni mamă. Deși venirea pe lume a Violetei, fiica cuplului, a adus o bucurie fără margini, mariajul se confrunta cu probleme. Astfel, în 2013, la șapte ani de la începutul drumului de familie, Andreea și Ștefan porneau pe cărări separate. Recent, fosta zână a Surprizelor a mărturisit ce relație o mai unește de fostul său soț, Ștefan Bănică Jr.

Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram destul de cunoscută și eu. Nu era nicio atracție pentru mine faptul că era cunoscut sau nu. Nu mă speria că avea renume de cuceritor. Pentru mine el (n.r.: Ștefan Bănică) este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine, a mărturisit Andreea Marin, la Metropola TV.

Pe de altă parte, prezentatoarea TVR mărturisește că a depășit de multă vreme momentele petrecute în trecut, axându-se și concentrându-se pe relația sa din prezent, cu Adrian Brâncoveanu, și pe creșterea fiicei sale, Violeta.

Tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu și trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Nu trăiesc deloc în trecut. La ce bun să te tot întorci în urmă? Chiar și regretul, nu văd niciun rost, a mai spus Andreea.

Andreea Marin, alături de Ștefan Bănică Jr. și fiica lor, Violeta
Andreea Marin, alături de Ștefan Bănică Jr. și fiica lor, Violeta

“Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră”

Lista dezvăluirilor inedite despre fostele sale căsnicii a fost completată de poveștile despre următorul mariaj al vedetei. Relația cu turcul Tuncay Ozturk este considerat însă de vedetă drept un eșec. Andreea Marin recunoaște că terapeutul de origine turcă a profitat de faptul că ea era o celebritate pentru a-și construi un nume în România. Cuplul a fost căsătorit doar trei ani de zile, între 2014 și 2017, însă Andreea preferă să nu își mai amintească de această perioadă.

Să uităm a treia căsătorie. A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit, a precizat vedeta.

Andreea Marin consideră că Tuncay a profitat de faptul că ea are o carieră și a încercat să și-o construiască și pe a sa. Diva recunoaște că l-a sprijinit în promovarea clinicii sale pe terapeutul turc, însă imediat cum a realizat că este folosită, Andreea a întrerupt legătura.

Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din cauza asta. Nici cele bune, nici cele rele nu s-au întâmplat din cauza carierei. Nu au avut legătură cu asta. Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe unul dintre foștii soți. Mă refer la cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa. Nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și aşa ceva. Sunt și relații în care nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct, a declarat Andreea Marin acum ceva vreme, potrivit wowbiz.ro.