Adevăratul motiv pentru care Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în Bulgaria. Femeia a recunoscut în sfârșit

Ana Anitoiu 24.02.2021, 11:56

Adevăratul motiv pentru care Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în Bulgaria a fost dezvăluit de cântăreață. Vedeta a explicat de ce a părăsit meleagurile românești pentru această ocazie specială și a mărturisit cine a participat la eveniment. Bruneta a stârnit o revoltă a unora dintre fanii ei și ai soțului ei.

Cum a reușit Lavinia Pârva să stârnească revolta fanilor ei și ai lui Ștefan Bănică

Lavinia Pârva i-a supărat pe unii dintre fanii ei și pe ai lui Ștefan Bănică Jr. De când a născut, cântăreața a preferat să fie foarte discretă în privința fiului lor, care a primit un nume cu o semnificație deosebită în familia lor – Alexandru. Vedeta l-a arătat pe micuț, dar fără să îi dezvăluie chipul, ceea ce i-a enervat la culme pe mulți curioși.

”A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris Lavinia Pârva în descrierea unei imagini pe care a publicat-o recent alături de micuț. Unii dintre fani i-au reproșat că nu îi dezvăluie chipul copilului, în timp ce alții au apărat-o și au apreciat-o pentru că vrea să își protejeze copilul în acest fel.

Adevaratul motiv pentru care Stefan Banica si Lavinia Parva s-au casatorit in Bulgaria. Femeia a recunoscut in sfarsit
Lavinia Parva si copilul ei

De ce s-au căsătorit Ștefan Bănică și Lavinia Pârva în Bulgaria

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în anul 2017, dar nu în România, ci în Bulgaria. Cei doi s-au bucurat de nunta lor cu discreție maximă, departe de ochii curioșilor. Cântăreața a dezvăluit care a fost motivul pentru care ea și partenerul ei au ales să își spună ”Da” peste hotare.

”Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a explicat Lavinia Pârva despre această alegere.

Ștefan Bănică, dezvăluiri despre mezin și întreaga familie

Ștefan Bănică, acum în vârstă de 53 de ani, a făcut dezvăluiri despre mezinul lui, Alexandru, dar și despre întreaga sa familie, după venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lui. Artistul a menționat cum arată relația Laviniei Pârva cu fiica lui și a lui Andreea Marin, Violeta, și cu cel mai mare copil al lui, Radu Ștefan, pe care cântărețul și actorul îl are din relația cu Camelia Constantinescu.

”Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Ştefan şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un «pitic» cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, declarase Ştefan Bănică pentru revista Viva.

Lavinia Pârva s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o ajustare estetică

La finalul anului trecut, Lavinia Pârva și-a îndeplinit un vis. Vedeta a apelat la o intervenție estetică pentru a rezolva o problemă ce o deranja dintotdeauna. Mai exact, soția lui Ștefan Bănică Jr. s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru o modificare la nivelul buzelor pe care le avea ușor asimetrice. În plus, ea a avut grijă și de aspectul tenului ei. Mai multe detalii, AICI!

”Mulțumesc pentru aspectul tenului meu și pentru faptul că au reușit să realizeze corectarea unei asimetrii a buzelor care mereu m-a deranjat”, a scris Lavinia Pârva în descrierea unei imagini în care și-a arătat chipul în urma intervenției estetice.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...