Laurenţiu Reghecampf şi iubita lui Corina, imaginile momentului. Au realizat primul pictorial împreună: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit”

Ioana Bucur 09.12.2021, 14:34
Laurenţiu Reghecampf şi iubita lui Corina, imaginile momentului. Au realizat primul pictorial împreună: „Este femeia lângă care simt că sunt iubit”

Sunt imaginile pe care puțini au crezut că le vor vedea vreodată: Reghe, fericit alături de o altă femeie. Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina, au fost protagoniștii primului lor pictorial împreună, iar imaginile vorbesc de la sine. Noul cuplu a vorbit pentru întâia oară despre relație.

„Le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”

Anamaria Prodan este un capitol încheiat pentru Laurențiu Reghecampf. Antrenorul nu se mai ferește să apară în spațiul public și să vorbească despre noua femeie din viața sa, Corina Caciuc, care i-a fost amantă înainte de a deveni iubită oficială.

Cei doi par întruchiparea fericirii în primul pictorial realizat împreună, ba chiar în trei, dacă ținem cont de faptul că bruneta este însărcinată cu primul lor copil și urmează să nască în primăvara anului viitor.

În timp ce pozau pentru fotografiile de cuplu, într-un decor elegant, din care nu putea lipsi bradul de Crăciun, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au oferit primele detalii despre iubirea ce îi leagă.

„Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, iubita lui Laurențiu Reghecampf, pentru reporterii Fanatik.

Se pare că bruneta l-a complimentat pe iubitul său la fiecare schimbare de ținută.

Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. (…) O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf şi iubita lui Corina, imaginile momentului. Au realizat primul pictorial împreună

Anamaria Prodan, ofertă de nerefuzat pentru Kamara, după dezvăluirile despre iubita lui Laurențiu Reghecampf

Recent, au apărut imagini pe internet în care amanta lui Laurențiu Reghecampf apare sărutându-se cu Kamara, precum și un filmuleț ce a fost filmat de artist, în care el o roagă să promită câteva lucruri, pentru binele ei.

„Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe.

Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați”, a spus Kamara.

La scurt timp după aceste dezvăluiri, Anamaria Prodan, care este acționar la două noi posturi de televiziune, Realitatea Sportivă și Realitatea Star, i-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat artistului: postul de prezentator al unui matinal de sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...