Laura Cosoi și-a botezat fetița. Momente unice pentru ea și Cosmin Curticăpean FOTO

Ana Anitoiu 05.10.2020, 14:24
Laura Cosoi și-a botezat fetița. Momente unice pentru ea și Cosmin Curticăpean FOTO

Laura Cosoi și-a botezat fetița. Ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au trăit momente unice și au publicat câteva imagini pe internet.

Unde și-a botezat Laura Cosoi cea de-a doua fetiță

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au organizat petrecerea de botez în orașul Baia Sprie din Maramureș. Cadrul a fost asemănător cu cel în care a avut loc și botezul Ritei, fetița lor cea mare, acum în vârstă de doi ani.

La botezul celei de-a doua fetițe, pe care a numit-o Vera, Laura Cosoi a purtat o rochie albă, foarte lejeră, și o pereche de espadrile. Și bebelușa Vera a fost îmbrăcată într-o rochie albă splendidă.

”Binecuvântarea noastră, Vera”, a scris Laura Cosoi în descrierea unor imagini în care apare alături de fetița ei cea mică.

Laura Cosoi și-a botezat fetița. Momente unice pentru ea și Cosmin Curticăpean FOTO

Între imaginile de la botez pe care Laura Cosoi le-a publicat se numără și una în care apare fiica ei cea mare, Rita. Fetița a purtat tot o rochie albă la eveniment, cu câteva detalii albastre.

”Nu mă mai satur pur și simplu”, a mai scris Laura Cosoi în descrierea altor imagini, în care ea și Vera apar îmbrăcate în rochii de un albastru pal.

Cum a reacționat fiica cea mare a Laurei Cosoi atunci când și-a văzut surioara

Laura Cosoi a povestit, pe blogul ei, cum a decurs prima întâlnire a Ritei cu sora ei mai mică. Fetița de doi ani și-a cunoscut sora după ce a fost adusă de la creșă de tatăl ei,

”Primul lucru pe care l-a observat a fost pătuțul, pe care îl pusesem în sufragerie, de bun venit, apoi a văzut-o pe ea. A fost și amuzant și foarte emoționant acel moment. Rita a fost pur și simplu cuceritoare! Cu toate pregătirile noastre, a fost surprinsă.

Spunea că Vera e «mică, mică, cea mai mică!» și în timpul asta arată și cu degețelele cam cât de mică e! M-a pus să o iau în brațe, apoi să o mut în leagăn și a fost tare încântată când a descoperit că a primit un cadou de la soră ei cea foarte mică: un cărucior cu un bebe-fetiță, de care să aibă și ea grijă”, a povestit Laura Cosoi.

Laura Cosoi și-a botezat fetița. Momente unice pentru ea și Cosmin Curticăpean FOTO

Ea a mai dezvăluit că o implică pe fiica ei cea mare cât mai mult în îngrijirea Verei. Iar Rita arată un real interes.

”De altfel, o implic cât pot de mult în îngrijirea Verei. Spre exemplu, dacă plânge, o întreb «oare să-i dăm lapte, ce părere ai?». Iar ea, cu o mînă serioasă spune că da, ar trebui să-i dăm lapte. Mă ajută și la schimbat, duce pampersul, îmi aduce păturică, iar când vine cineva să o vadă pe cea mică le spune că e «Vera ei»”.

În plus, Laura Cosoi a dezvăluit cum arată rutina pentru familia ei, de când s-a născut Vera. „Eu sunt dimineața cu Vera acasă, Rita merge la creșă, Cosmin la treabă, iar după-amiezele și serile le petrecem împreună toți patru. Desenăm cu Rita, ascultăm muzică, dansăm și, evident, stăm cu Vera, surioară cea foarte mică a Ritei”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...