Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu fetița ei. Ce nume a ales

Rădulescu Valentin 16.08.2020, 08:15
Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu fetița ei. Ce nume a ales

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta le-a dezvăluit fanilor numele pe care l-a ales împreună cu soțul ei pentru fetița lor și a postat prima fotografie. Cum a decurs momentul emoționant?

Laura Cosoi, mamă pentru a doua oară

Actrița în vârstă de 38 de ani a născut al doilea copil. Anunțul a fost făcut chiar într-o zi de sărbătoare, în seara de Sfântă Mărie Mare, 15 august. Laura are împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, doi copii. De asemenea, Laura Cosoi a ținut să împărtășească acest moment emoționant și cu fanii, care au adus numai mesaje pline de bucurie. Numele ales e cei doi pentru mezina familiei este Vera, iar acum este sora mai mică a Ritei.

Actrița a ținut să îi publice numele fetiței printr-un simplu mesaj ”Vera ?”. Lucru ce arată nu mai este loc pentru cuvinte, iar vedeta se simte împlinită alături de o familie fericită. De asemenea, fotografia postată de Laura pe rețelele de socializare dezvăluire dragostea pe care o are față de copilul ei. În aceasta, Laura o ține de mânuță pe Vera.

Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu fetița ei. Ce nume a ales
Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu fetița ei. Ce nume a ales

Cu cine va sta micuța?

Micuța va sta cel mai probabil în camera părinților pentru o vreme. Dar chiar și așa, blondina și soțul ei au pregătit camera pentru momentul în care Rita și Vera vor sta împreună. Laura a ales un stil tropical, cu o culoare naturală și deschisă pentru mobila din cameră. Acest lucru le amintește celor doi foarte mult de Bali, un loc în care împreună cu Rita s-au simțit minunat.

„Ca să fiu onestă, e de fapt o soluție de compromis, pentru că mie îmi place mai mult parchetul, fiindcă e mai ușor de întreținut. Ideea cu mocheta a fost mai mult a lui Cosmin și, ca să simtă că a participat și el la acest proces, am făcut un compromis”, a scris Laura Cosoi pe blogul său personal.

Urmăriți Impact.ro și pe