Cum arăta Laura Cosoi, în urmă cu 14 ani, când a pozat în Playboy. “Am negociat doi ani acest pictorial”

Stan Filon 20.08.2020, 13:11

Laura Cosoi rămâne una dintre cele mai frumoase vedete din România. Fanii săi încă nu au uitat ședința foto din Playboy, deși au trecut peste 14 ani. Frumoasa vedetă s-a lăsat foarte greu convinsă de conducerea revistei pentru adulți să renunțe la haine.

Cum arată Laura Cosoi, la 14 ani de la pictorialul incendiar din Playboy

Laura Cosoi a purtat discuții cu cei de la Playboy timp de nu mai puțin de doi ani, pentru pictorialul care a încins imaginația bărbaților. Fanii săi care o urmăreau seară de seară în serialul ”La bloc” de la Pro TV au primit cu mult entuziasm pictorialul respectiv.

„Am negociat doi ani acest pictorial. Am crezut că e prea devreme, atunci am crezut că e potrivit. Acum nu mai cred ca mi s-ar potrivi. Dar acum, să fim seriosi, am cu ce să mă bucur la bătrâneţe”, a declarat, nouă ani mai târziu, vedeta.

Cum arată Laura Cosoi, la 14 ani de la pictorialul incendiar din Playboy
Cum arată Laura Cosoi, la 14 ani de la pictorialul incendiar din Playboy

”Nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”

”Nimic din ce se întâmplă nu e fără un scop, fără să ne învețe o lecție. Așa că cea de-a treia lecție pe care am învățat-o a fost să-mi ascult instinctul. Nu mi se pare în regulă să tot citești pe internet din surse dubioase, să discuți cu foarte multe persoane și să te împrăștii. Eu, spre exemplu, când îmi doresc ceva, nu discut decât cu una, cel mult două persoane foarte apropiate, pentru că nu vreau să fiu influențată, deturnată de la instinctul meu”, scria Laura pe blogul său, cu ceva timp în urmă.

Laura Cosi era o gură de aer proaspă în producția serialului de la Pro TV, chiar dacă avea rolul unei tinere nu foarte înzestrate mental de mama natură, însă avea calități fizice deosebite.

De curând, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară, aducând-o pe lume pe micuța Vera. Este adevărat că deși a născut de două ori, frumoasa actriță continuă să aibă o siluetă de invidiat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...