Ce spune fosta iubită a lui Smiley, la 5 ani de la nuntă. Și-a găsit sau nu fericirea Laura Cosoi?

Ce spune fosta iubită a lui Smiley, la 5 ani de la nuntă

Laura Cosoi, și soțul ei, Cosmin Curticăpean, deja sărbătoresc Nunta de Lemn, fiindcă au trecut cinci ani de când au devenit soț și soție. Astfel că au trecut de mult vremurile în care Laura și Smiley formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Ce spune fosta iubită a lui Smiley, la 5 ani de la nuntă

Cu ocazie Nunții de Lemn, Laura Cosoi a avut numai cuvinte emoționante de spus la adresa soțului său, astfel că se vede clar cât de fericită este, mai ales că urmează să aducă pe lume și al doilea copil.

“5 ani de la nuntă, 8 ani de când am început povestea de dragoste şi 17 ani de când ne-am întâlnit prima oară şi ne-am împrietenit, 3 ani de când am aflat că vom fi părinţi, 2 ani de când este Rita în viaţă noastră şi câteva zile până o vom cunoaşte pe surioara ei. Suntem doi oameni extrem de norocoşi că ne-am găsit şi mai ales suntem norocoşi că am avut încredere în povestea noastră de iubire.”

Ce spune fosta iubită a lui Smiley, la 5 ani de la nuntă

Ce spune fosta iubită a lui Smiley, la 5 ani de la nuntă

“Îmi amintesc zilele calde de vara în care ne proiectăm idei despre cum am vrea să fie viaţă noastră împreună. Recunosc că ce trăim este dincolo de tot ce am proiectat şi ştiu că suntem binecuvântaţi cu armonie, uniune şi iubire pentru că am crezut în noi, pentru că vorbit despre tot, pentru că am fost uniţi şi împreună la bine şi la greu.”

“Am ştiut că el, Cosmin, va fi tatăl copiilor mei”

“Pot spune în acest moment că mă aflu într-o etapă a vieţii în care ştiu că lucrurile se vor schimba, că vor avea dinamică diferită, că ritmul va fi altul, dar la fel de bine ştiu că am alături de mine partenerul perfect pentru acest drum!”

“L-am ales şi am ştiut că el, Cosmin, va fi tatăl copiilor mei, soţul ocrotior şi iubitor care este acum. Că va fi implicat şi devotat, că mă pot baza pe el şi că doar alături de el am să mă simt femeia împlinită care sunt azi!”, a spus Laura Cosoi pe blogul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI