La ce se uită Diana Șoșoacă la televizor. Nimeni nu se aştepta la un asemenea răspuns

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 09.02.2021, 08:53
La ce se uită Diana Șoșoacă la televizor. Nimeni nu se aştepta la un asemenea răspuns

Diana Șoșoacă este unul dintre cei mai controversați politicieni ai momentului. Senatoarea, reprezentantă a partidului AUR, obișnuiește să se implice în tot ceea ce reprezintă subiecte actuale, fiind un îndârjit combatant al mai multor măsuri impuse de guvernanți. Deși este extrem de prezentă în spațiul public, puțini cunosc la ce se uită Diana Șoșoacă la televizor.

Avocatul Diana Șoșoacă a dezvăluit la ce se uită la televizor

Când vine vorba despre un nou scandal, cu siguranță își va face apariția și Diana Șoșoacă. Proaspătul parlamentar reușește să ajungă mereu în centrul atenției, reușind să aibă o părere despre toate subiectele zilei. În ciuda faptului că este extrem de vizibilă în spațiul public, celebra femeie din politică ascunde numeroase secrete. Unul dintre el a fost dezvăluit de curând chiar de către doamna avocat. Chiar dacă Diana Șoșoacă este o prezență constanță pe micile ecrane, aceasta pare să nu aprecieze la fel de mult programele TV din România.

La ce obișnuiește Diana Șoșoacă să se uite la televizor
La ce obișnuiește Diana Șoșoacă să se uite la televizor

Diana Șoșoacă a recunoscut la ce se uită la televizor. Femeia politician consideră, de mai bine de 18 ani, că niciun format prezent în grila de programe nu este potrivit pentru ea, astfel că a renunțat să mai privească la TV în tot acest timp. Totuși, senatoarea AUR se păstrează un om informat și urmărește totuși mai multe emisiuni de știri. Mai cu seamă pentru că meseria de bază, cea de avocat, necesită informare.

Cred că nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani. Sau să fie 17 sau 18. Nu mai ştiu. Nu mă regăsesc în programele niciunei televiziuni şi asta nu de ieri de azi. Am o singură excepţie, în fiecare seară mă uit câte zece minute sau un sfert de ceas la emisiuni informative, pe diverse posturi, nu doar la unul anume. Alternez posturile întrucât vreau să aflu puncte de vedere diverse. Fac asta fiindcă în meseria de avocat îţi prinde bine să fii la punct cu ştirile şi cu maniera în care cei din jurul tău văd sau interpretează lucrurile. M-a ajutat chestia asta în carieră şi am continuat să fac asta şi după decembrie încoace, de când am devenit parlamentar, a declarat Diana Şoşoacă.

Cum se relaxează Diana Șoșoacă, alături de familia sa

Dacă urmărirea programelor TV nu este unul dintre hobby-urile senatoarei, Diana Șoșoacă obișnuiește să își petreacă altfel timpul împreună cu familia. Mai ales că aceasta are puține momente în care să se relaxeze alături de cei dragi. Pentru a se bucura de o stare de bine, Diana Șoșoacă a recunoscut că laptopul său conține multe piese de teatru, pe care le urmărește cu plăcere sau le ascultă atunci când își dorește să se relaxeze. De altfel, actorul său favorit era și bunul său prieten, regretatul Bogdan Stanoevici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...