Diana Șoșoacă, prinsă că invita oamenii să voteze cu un alt partid în 2019. Dovada e clară, e greu să mai zică ceva

Cristian Cojocaru 05.02.2021, 21:04
Diana Șoșoacă, prinsă că invita oamenii să voteze cu un alt partid în 2019. Dovada e clară, e greu să mai zică ceva

Fostul deputat PSD, Liviu Pleșoianu a făcut o postare pe pagina sa de Facebook în care este surprinsă o controversată față politică. Diana Șoșoacă, despre ea fiind vorba, a fost prinsă în timp ce invita oamenii să voteze cu un alt partid în anul 2019.

Diana Șoșoacă a fost prinsă invitând oameni la alt partid

În postarea publicată de către Liviu Pleșoianu, apare senatoarea AUR, Diana Șoșoacă atunci când îndemna lumea să aleagă un anume partid. Avocata, părea a fi simpatizantă a partidului USR-PLUS în anul 2019, pentru că acesta era partidul pe care îl promova la acea vreme. Șoșoacă a fost luată la ochi de către fostul social-democrat, cu precădere în ultimele zile.

Aceste vizări vin în urma postărilor pe care le-a făcut senatoarea, în ideea de a o lăuda pe fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi. În timpul în care aceasta a fost în fruntea DNA-ului, instituția a obținut condamnări în peste 90% din cazuri, procent cu mult peste media europeană.

„Mă întreabă pe aici nişte deştepţi CU CRĂCI dacă „m-am dat cu USR-ul” pentru că o critic pe #ŞOŞO. Da, deştepţilor CU CRĂCI, eu scriam în 2019 că votez USR-PLUS „pentru copiii noştri”, nu eroina vieţii… Cât de NEDEŞTEPT CU CRĂCI să fii să nu pricepi într-o jumătate de sfert de secundă ce e cu tanti #ŞOŞO!? …Hai, înjurături de la fanii lui Şoşo, ca să termin de curăţat lista! Fii inteligent sau VAYA CON ŞOŞO!”, a scris Liviu Pleşoianu într-un mesaj care însoţeşte o captură făcută unei postări a senatoarei Diana Şoşoacă.

În postarea publicată de către Liviu Pleșoianu, apare senatoarea AUR, Diana Șoșoacă
În postarea publicată de către Liviu Pleșoianu, apare senatoarea AUR, Diana Șoșoacă

Îndemnul avocatei de a merge la vot

În postarea din luna mai a anului 2019, pe pagina Dianei Șoșoacă apărea un îndemn pentru ca oamenii să meargă la vot. La acea vreme, aveau loc alegerile europarlamentare, iar senatoarea îi îndemna pe oameni să pună ștampila pe USR-PLUS pentru ”viitorul copiilor”. Acesta nu este singuru lucru pentru care membrul partidului AUR a fost criticată.

Liviu Ploieșteanu a adus mai multe critici la adresa Dianei Șoșoacă în ultimele zile. Acesta a adăugat în postările sale și capturi ale afirmațiilor pe care le făcea senatoarea AUR , de-a lungul timpului în mai multe situații de la acele vremuri. Printre acestea se numără laudele pe care i le aducea fostului lider DNA, precum și aprecierie față de Frans Timmermans, fostul  prim-vicepreședinte al Comisiei Europene.

Cert este faptul că oamenii își mai schimbă preferințele și perspectivele de-a lungul vremii, așadar, peste ani, alegerile nu mai coincid cu cele făcute în anii anteriori.

Urmăriți Impact.ro și pe