EXCLUSIV. Cum se relaxează Diana Șoșoacă: ”Nu mă uit la tv de 17 ani. Nici de Survivor n-am auzit”. Ce înregistrări video ține în laptop

Alexandru Catalan, Ioana Nechifor 06.02.2021, 17:48
EXCLUSIV. Cum se relaxează Diana Șoșoacă: ”Nu mă uit la tv de 17 ani. Nici de Survivor n-am auzit”. Ce înregistrări video ține în laptop

Senatorul AUR Diana Iovanovici Şoşoacă, pe care o o țară întreagă o știe drept o vajnică luptătoare pentru drepturile omului, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Impact.ro, cum își încarcă bateriile.

Avocatul Diana Iovanovici Şoşoacă (45 de ani), devenită parlamentar de Iaşi la finele lui decembrie, din partea Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), nu este un fan al televiziunii. Nu se mai uită la televizor de ani buni, cu excepţia emisiunilor de ştiri: ”Cred că nu am mai deschis seara televizorul de peste 15 ani. Sau să fie 17 sau 18. Nu mai ştiu. Nu mă regăsesc în programele niciunei televiziuni şi asta nu de ieri de azi”, spune Șoșoacă.

Parlamentarul afirmă că face totuși un ”compromis”. ”Am o singură excepţie, în fiecare seară mă uit câte zece minute sau un sfert de ceas la emisiuni informative, pe diverse posturi, nu doar la unul anume. Alternez posturile întrucât vreau să aflu puncte de vedere diverse. Fac asta fiindcă în meseria de avocat îţi prinde bine să fii la punct cu ştirile şi cu maniera în care cei din jurul tău văd sau interpretează lucrurile. M-a ajutat chestia asta în carieră şi am continuat să fac asta şi după decembrie încoace, de când am devenit parlamentar”, a precizat Diana Şoşoacă, pentru Impact.ro.

”Nici măcar de Survivor n-am auzit, nu mă uit la așa ceva”

Ea a adăugat că emisiunile de ştiri îi schimbă destul de rar convingerile, dar că uneori se întâmplă şi un asemenea scenariu. ”Prefer mai degrabă compania alor mei după o zi întreagă de muncă decât pe cea a televizorului. Cei care mă cunosc bine ştiu că sunt genul workaholic şi ca atare clipele de relaxare, puţine la număr, le umplu cu altceva decât oferta posturilor noastre de televiziune”, mai spune Şoşoacă.

Diana Sosoaca, in timpul unuia din celebrele sale liveuri din Parlament

Noul senator al României a mai precizat, printre altele, că nu poate indica vreun film artistic sau vreo anume emisiune preferată oferită de televiziuni în ultimii ani. ”Nici măcar de Survivor nu am auzit şi nu mă uit la aşa ceva!”, a mai spus ea. Ulterior, şi-a amintit că un asemenea gen de emisiune-concurs urmărea cu mulţi ani în urmă pe diverse posturi franţuzeşti, fiindcă o atrăgea la momentul respectiv formatul.

”Am mereu cu mine o piesă sau două de teatru”

În schimb, Diana Şoşoacă dă credit teatrului şi spectacolelor de teatru, în special celor online, care au cunoscut o oarecare dezvoltare în ultimele luni, urmare a pandemiei de COVID-19. ”Am mereu cu mine în geanta laptopului o piesă sau două de teatru. Mă relaxează teatrul şi ca atare nu am de gând să-l trădez prea curând”, a afirmat celebrul senator.

Ea făcut pentru Impact.ro şi o listă cu actorii preferaţi. La loc de cinste se numără Victor Rebengiuc, Marcel Iureş, dar şi regretatul Bogdan Stanoevici. „Cine nu l-a văzut jucând pe Stanoevici în sau , a pierdut mult ratând întâlnirea cu harul şi darul acestui actor pe gustul meu. Ăsta a fost şi unul dintre motivele pentru care am încercat să aduc ceva lumină după decesul său din spital, de luna trecută”, ne-a mai declarat aceeaşi Diana Şoşoacă. Ea a ţinut să mai precizeze: ”Energia zilnică de care am nevoie nu vine de la televizor, ci de la întâlnirea faţă în faţă cu oamenii, fie că este vorba despre cei dragi, de acasă, sau cu oameni pe care-i întâlneşti pentru prima dată în viaţă!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI