George Simion, atac direct la Diana Şoşoacă. Liderul AUR: “Este foarte vocală”

Cristian Cojocaru 08.02.2021, 14:32
George Simion, atac direct la Diana Şoşoacă. Liderul AUR: “Este foarte vocală”

Liderul AUR, George Simion a făcut un atac cu privire la conduita senatoarei Diana Şoşoacă. Această remarcă vine după ce avocata a făcut câteva declarații publice transmise live prin intermediul Facebook, atunci când petrecea aniversarea soțului ei.

George Simion a venit cu un atac la adresa Dianei Şoşoacă

La petrecerea soțului ei desfășurată într-un local din Iași, Diana Șoșoacă a transmis live cu ajutorul platformei Facebook, momente în care cerea lăutarilor dedicații atât pentru Raed Arafat cât și pentru Președintele Klaus Iohannis. Liderul grupului AUR, a venit cu câteva relatări despre cum este privit membrul Diana Șoșoacă, în cadrul partidului din punctul de vedere al conduitei.

„Ce-aş putea să îi reproşez doamnei Şoşoacă cu excepţia faptului că unii participanţi nu ştiau versurile de la „Treceţi batalioane române Carpaţii” şi le citeau de pe tabletă?” a menționat Simion.

Acesta mai afirmă faptul că ”nu doamna Șoșoacă este problema României”, făcând aluzie la momentele de relaxare la schi ale lui Klaus Iohannis, chiar a doua zi după ce a avut loc incendiul de la Matei Balș.

”Am văzut nişte oameni care se simt bine şi ar fi bine să trecem mai departe, pentru că sunt 14 morţi în urma incendiului de la Matei Balş şi nu doamna Şoşoacă este problema României. (…) Asta-l interesează pe Traian Băsescu, dacă sunt eu certat cu doamna Şoşoacă, pentru că am participat la proteste diferite, şi în ce fel a petrecut ziua soţului…”, a spus George Simion.

Liderul AUR a mai spus despre senatoare că se vede că se simte bine în pielea sa
Liderul AUR a mai spus despre senatoare că se vede că se simte bine în pielea sa

„Poporul român trebuie sa iasă în stradă!”

Liderul AUR a mai spus despre senatoare că se vede că se simte bine în pielea sa, dând dovadă de autenticitate. Acesta este de părere că acest lucru lipsește românilor, precum și că ar trebui să vedem realele probleme ale țării.

„Doamna Şoşoacă este foarte spontană, după cum este şi foarte vocală. Este unul din cei 47 parlamentari AUR şi se simte bine în pielea ei. Ar fi bine ca noi, românii, să recăpătăm acest sentiment, de a ne simţi bine în pielea noastră şi să ne vedem de adevăratele probleme ale ţării.

Eu sunt mai puţin cu dedicaţiile şi cu lăutarii. Eu am început un proiect politic pe 1 decembrie la Alba Iulia 2019, Alianţa pentru Unirea Românilor. Îmi propun să ajungem să guvernăm România şi să punem oameni valoroşi, profesioniştii, la conducerea ţării”, a mai spus liderul AUR.

Diana Șoșoacă  cere poporului să iasă la o manifestație de amploare, afirmând că „poporul român trebuie sa iasă în stradă! Trădătorii trebuie să dispară”. În urma acestui eveniment, atât senatoarea din partea AUR cât și ceilalți manifestanți sunt cercetari de către poliție, suv motivul că nu s-au respectat măsurile de siguranță sanitară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI