EXCLUSIV

La ce emisiune va reveni Nicoleta Luciu la TV. I-a refuzat pe cei de la Pro. „Aș face naveta”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 29.09.2022, 14:03

Nicoleta Luciu va reveni pe micul ecran, la 42 de ani, dar ca invitată, în emisiunea „Prețul corect”, proiect din care face parte sora sa, Iuliana. Fosta actriță speră însă ca în viitorul apropiat să primească și o ofertă concretă, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru impact.ro.

Iuliana Luciu, despre revenirea Nicoletei la TV

Nicoleta Luciu va reveni pe micul ecran, dar doar ca invitată, potrivit propriilor mărturisiri făcute în exclusivitate pentru impact.ro. Aceasta a filmat deja, alături de sora sa, Iuliana, pentru „Prețul corect”, emisiunea ce se va relua la Antena 1, care-i are ca prezentatori pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Aceasta ne-a spus că-și dorește ca după această experiență o ofertă concretă, fiind dispusă să se întoarcă la marea sa dragoste, televiziunea, mai ales că în prezent cei patru copii ai săi au crescut, și-și poate permite să facă drumul până în capitală, la filmări.

„Am filmat doar ca invitată. Poate după încă două-trei astfel de filmări, va veni și oferta pe care mi-o doresc. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri, nu-i timpul pierdut.

Naveta aș face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te și întreții. Dar nu fac abuz”, ne-a spus aceasta.

Nicoleta la TV
Nicoleta la TV

A fost ofertată și de Pro TV

Nicoleta Luciu s-a retras din televiziune de ani buni, după ce s-a căsătorit cu Zsolt Csergo și a decis să se mute la Miercurea Ciuc. Ultima ofertă pentru o emisiune pe gustul său a venit de la Pro TV, doar că aceasta a fost nevoită să o refuze pentru că o primise chiar în momentul în care hotărâse să părăsească Bucureștiul.

Am avut de la Pro TV, pentru o emisiune cu mai multe prezentatoare, gen Vorbește lumea. Mi-ar fi plăcut, doar că luasem deja decizia să mă mut și nu aveam cum să mai dau înapoi.

De atunci, am mai avut pentru reality-show-uri, dar la astfel de proiecte nu pot participa, pentru că înseamnă să fiu prea mult plecată de lângă copii”, a adăugat aceasta.

Confundată cu sora sa, Iuliana

Nicoleta ne-a mai povestit că deseori i se întâmplă să fie confundată cu sora sa, Iuliana, ceea ce o amuză:

„Cu Iuliana nu prea m-am întâlnit în ultima perioadă. A filmat foarte multe zile pe săptămână, plus evenimentele pe care le are ca DJ și nu a avut timp.

Nu de puține ori, ne confundă lumea. Mie îmi spune Iuliana. Sunt șocată. Dar semănați așa de mult/ Da, mi s-a mai spus. Apoi, când își dau seama , A, tu ești Nicoleta”.

„Nu mai mănânc carne de patru ani”

La 42 de ani, Nicoleta arată la fel de bine ca-n tinerețe. După o pauză de mai bine de 15 ani, s-a reîntors la sală, iar de ceva ani nu mai consumă carne și lactate.

„În general, am mare grijă ce mănânc. Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop. Și nu mai mănânc de vreo patru ani.

Carne mai gust când mai fac perișoare sau când gătesc. Stau multe ore în bucătărie. Nu rezist să nu mănânc însă, atunci când fac tiramisu. Le pun la fiecare, iar eu iau direct din polonic”.

Urmăriți Impact.ro și pe