Nicoleta Luciu revine la TV. Anunțul zilei pentru vedeta de 42 de ani

Ioana Bucur 29.09.2022, 08:08

Este anunțul momentului în showbiz-ul românesc. După o absență de ani buni, Nicoleta Luciu revine la TV. Vestea cea mare a fost dată chiar de celebra brunetă, care a publicat mai multe fotografii în care apare pe platoul de filmare al noului proiect în care este implicată. Vedeta, care are patru copii și a stat departe o perioadă de lumina reflectoarelor, arată senzațional.

Nicoleta Luciu revine la TV

După ce s-a mutat la Miercurea Ciuc, unde soțul ei este implicat în mai multe afaceri, și s-a dedicat total creșterii celor patru copii, se pare că a venit momentul ca vedeta să se întoarcă la marea sa pasiune – televiziunea.

Nicoleta Luciu revine la TV, iar acest lucru ar putea să se întâmple mai repede decât ne-am aștepta. În trecut, bruneta a mai vorbit despre dorința de a apărea din nou pe micul ecran.

Vestea cea mare a fost dată chiar de soția lui Zsolt Csergo, Nicoleta publicând pe o platformă de social media mai multe fotografii în care apare pe platoul de filmare al noului proiect în care este implicată, fără să dezvăluie care este televiziunea cu care a bătut palma.

„O să vă distrati! Când, unde? O să aflați în curând!”, a scris Nicoleta Luciu pe Facebook, în descrierea imaginilor.

Cu toate că au trecut ceva ani de la ultima sa apariție la TV, Nicoleta Luciu pare că se simte excelent în fața camerelor de filmat. Vedeta este într-o formă de admirat, alegând să poarte pentru marea sa revenire o rochie strălucitoare.

Nicoleta Luciu revine la TV. Anunțul zilei pentru vedeta de 42 de ani

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii”

Într-un interviu oferit în exclusivitate jurnaliștilor Impact.ro, Nicoleta Luciu a vorbit despre revenirea în televiziune și decizia de a se muta din București.

„Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat. E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen.

Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, ne-a mărturisit bruneta.

Întrebată dacă regretă că a plecat din Capitală, prezentatoarea a spus că Miercurea Ciuc este „orașul ideal să îți crești copiii”.

„Miercurea Ciuc e orașul ideal în care să-ți crești copiii. Au o copilărie aici frumoasă cum am avut-o și noi. Este extraordinar aici. Sunt două patinoare, poți face hochei, patinaj viteză, patinaj artistic, iar la câteva minute sunt pârtii de schii, unde învață copiii.

Dar de aici până la Brașov facem o oră. În apropiere e un sat cu o mie de locuitori, Cârța, cu un patinoar superb. La București stăteam patru ore pe drum, cu copiii în mașină.

Aici le-am redat copilăria. Stăm doar cinci minute în trafic, oriunde te duci. De asemenea, poți face echitație, mergem la călărie. Sunt academii de fotbal, care se ocupă de copii”, a adăugat vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...