Katy Perry și Orlando Bloom vor avea un copil. Modul inedit prin care au dat vestea fanilor

Diana Radu 05.03.2020, 14:50
Katy Perry și Orlando Bloom vor avea un copil. Modul inedit prin care au dat vestea fanilor

Celebra cântăreață Katy Perry și Orlando Bloom sunt în culmea fericirii, cei doi vor deveni părinți. Cuplul a păstrat secret acest miracol din viața lor până acum, chiar dacă fanii începuseră să devină suspicioși. Bebelușul e programat să vină pe lume în această vară, iar părinții au preferat să nu dezvăluie încă dacă este fetiță sau băiețel.

Cum le-a dat Katy Perry vestea că este însărcinată fanilor

Cântăreața, în vârstă de 34 de ani le-a dezvăluit fanilor că este însărcinată într-un mod cu totul inedit. Katy Perry le-a dat vestea cea mare fanilor prin intermediul noii sale piese lansate, care se numește ”Never worn white”. Artista apare la finalul videoclipului într-o rochie deschisă la culoare mângâindu-și burtica. Fanii au interpretat imediat mesajul pe care aceasta a vrut să-l transmită.

katy perry, orlando bloom, copil, parinti
Cum le-a dat Katy Perry vestea că este însărcinată fanilor

Ulterior, Katy Perry a confirmat zvonurile pe Instagram Live, acolo unde a publicat următorul mesaj: ”Hai să spunem că o să fie o vară arhiplină”. Artista și Orlando au făcut publică relația lor în anul 2016, iar trei ani mai târziu s-au logodit. Important de menționat ar fi faptul că Orlando mai are un copil pe nume Flyn din prima căsnicie cu modelul australian Miranda Kerr. Băiatul are nouă ani. Însă, și Katty se află la a doua căsnicie. Vedeta a mai fost căsătorită cu actorul Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Katy Perry a devenit cunoscută și îndrăgită de fani în anul 2008, atunci când a lansat hitul „I Kissed a Girl”, care a urcat pe prima poziție în peste 20 de țări, printre care: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și United World Chart. De asemenea, în același an, artista s-a clasat în fruntea topului realizat de Forbes cu cele mai bine plătite cântărețe. Alte piese ale artistei care au avut un real succes sunt: „Teenage dream”, „Firework”, „California Gurls”, „E.T.”și „Hot N Cold”.

Urmăriți Impact.ro și pe