Gestul făcut de Kate Middleton după apariția interviului lui Meghan Markle. Britanicii și-au arătat admirația pentru ea

Cristian Cojocaru 10.03.2021, 20:58
Gestul făcut de Kate Middleton după apariția interviului lui Meghan Markle. Britanicii și-au arătat admirația pentru ea

După apariția interviului lui Meghan Markle, Kate Middleton a făcut un gest plin de demnitate, continuând îndatoririle sale regale. Ducesa de Cambridge a fost acuzată de soția prințului Harry, că ar fi făcut-o să plângă chiar înainte de a se căsători cu acesta.

În urma interviului lui Meghan Markle, Kate Middleton a făcut un gest plin de demnitate

Ducesa de Cambridge în vârstă de 39 de ani a continuat să ducă la bun sfârșit îndatoririle regale cu privire la Ziua Internațională a Femeii. Kate Middleton a vorbit cu Jasmin Harrison, în vârstă de 21 de ani care este cea mai tânără femeie care a traversat Atlanticul de una singură. Meghan a mărturisit că din cauza culorii pielii sale, a avut parte de multe reacții negative.

Kate Middleton a fost lăudată de presa britanică pe baza faptului că nu a lăsat să se vadă nici o urmă de stres în urma declarațiilor făcute de Meghan Markle și Prințul Harry. În interviul respectiv, soția Prințului Harry a vorbit despre relația cu Kate și cum aceasta a făcut-o să plângă chiar cu puțin timp înainte de a se căsători.

Tânăra Jasmine Harrison a vâslit timp de 70 de zile, trei ore și 48 de minute, iar în timpul conversației cu Kate, aceasta a mărturisit că speră ca eforturile sale să schimbe percepțiile oamenilor care cred că așa ceva nu se poate.

„Aș dori să schimb perspectivele masculine asupra femeilor. Nu este vorba despre faptul că femeile cred că pot face ceva pentru că putem, știm că (putem) deja. Când ești în liniștea oceanului atât de multe zile, apreciezi lumea în care trăim într-un mod în care nu putem când viața este ocupată”, a declarat Jasmine.

Soția Prințului Harry a vorbit despre relația cu Kate și cum aceasta a făcut-o să plângă chiar cu puțin timp înainte de a se căsători
Soția Prințului Harry a vorbit despre relația cu Kate și cum aceasta a făcut-o să plângă chiar cu puțin timp înainte de a se căsători

„Agresată la nivel internațional” pentru că nu era britanică

Kate a reacționat într-o manieră emoționantă, mărturisindu-i tinerei că reprezintă o reală inspirație pentru foarte multe femei. Cu atât mai mult, prin acțiunile sale, Jasmine încearcă să schimbe atitudinea unui bărbat de 50 de ani cu privire la puterea pe care o dețin femeile.

„Realizarea ta a făcut progrese masive în a contribui la schimbarea acestei percepții, așa că, este un uriaș deschizător de drumuri pentru atâtea tinere. Cu hotărâre, curaj și încredere orice este cu adevărat realizabil’, a menționat Kate Middleton.

Interviul despre femei a venit la foarte scurt timp după ce Meghan a afirmat în interviul acordat lui Oprah Winfrey, în care a menționat că se simte ”agresată la nivel” internațional pe baza faptul că nu era britanică. Soția Prințului Harry a mai afirmat totodată faptul că presa a ascuns anumite experiențe prin care a trecut și Kate înainte de a se căsători cu Prințul William.

Meghan a mai adăugat în cadrul interviului declarația potrivit căreia informațiile apărute în publicațiile de scandal din Marea Britanie sunt eronate. Meghan Markle a afirmat faptul că de fapt Kate a făcut-o să plângă și nu invers, însă a iertat-o pe aceasta.

Meghan a povestit că informațiile apărute în tabloidele de scandal britanice, potrivit cărora ea ar fi făcut-o să plângă pe Ducesa de Cambridge, sunt eronate. Soția lui Harry a declarat că nu ea a făcut-o să plângă pe Kate, ci, de fapt, a fost contrariul.

Urmăriți Impact.ro și pe