Kate Middleton a uimit pe toată lumea. Nimeni nu a mai văzut-o așa în public, imaginile fac înconjurul lumii

Ana-Maria Tudor 29.08.2023, 11:55
Kate Middleton a uimit pe toată lumea. Nimeni nu a mai văzut-o așa în public, imaginile fac înconjurul lumii

Cunoscută ca expertă în protocoalele regale și eticheta, fiecare apariție a Prințesei de Wales emană perfecțiune, evitând orice eroare. Kate Middleton a reușit să surprindă publicul cu o acțiune neașteptată în timpul unei apariții în public.

Soția Prințului William a ales să își dea jos pantofii în fața celor prezenți, momentul fiind imortalizat de fotografi. De asemenea, această alegere i-a câștigat și mai multă simpatie din partea publicului.

Soția Prințului William a renunțat la pantofi în public

Fiind una dintre cele mai captivante figuri din familia regală, Kate este privită cu admirație la fiecare apariție publică. Ea emană o abordare perfectă, fiecare gest fiind meticulos calculat pentru a respecta în întregime protocolul regal și pentru a servi ca un model demn de urmat pentru doamnele și domnișoarele din întregul Regat Unit.

 

În aprilie 2016, o serie de fotografii cu Kate Middleton au stârnit un adevărat șoc mediatic. Împreună cu soțul ei, a întreprins o vizită oficială în Bhutan și India, iar în timpul acestei călătorii, a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată.

Prințul și Prințesa de Wales au vizitat Gandhi Smriti, un muzeu închinat lui Mahatma Gandhi, locul în care liderul spiritual și-a petrecut ultimele 144 de zile din viață.

Vezi și: Regula ciudată pe care o au Kate Middleton și Prințul William pentru copiii lor. Nu au voie niciodată să facă asta

La intrarea în muzeu, cu un profund respect pentru părintele spiritual al Indiei, cei doi au renunțat la încălțăminte. Fotografiile surprinse de participanții la eveniment au captivat atenția, acest gest simplu aducând în prim-plan o undă de simpatie pentru Kate și William.

Kate Middleton a surprins plăcut și un jurnalist de radio

Cu câteva luni în urmă, Prințesa de Wales și-a dat acordul pentru un interviu jurnalistului de radio Roman Kemp. În cadrul discuției, cei doi au abordat problema crizei de sănătate mentală ce afectează tinerii din Regatul Unit.

După prima conversație, s-a hotărât că întrevederea va avea loc la domiciliul părinților lui Kemp, nimeni alții decât celebrii artiști pop Martin Kemp și Shirlie Holliman.

„Am avut o convorbire pe Zoom, doar ea și cu mine. Și ea a spus: «Oh, știi, pot să vin la tine acasă și să îl fac acolo». Iar eu am spus: «Nu, hai să mergem la părinții mei». Este o casă mai mare. Nu vreau să aduc o persoană regală într-un apartament din Vauxhall“, a povestit Roman Kemp pentru publicația The Times.

Citește și: Care este desertul iubit de Kate Middleton. L-ar consuma zilnic dacă ar putea

Ei bine, atunci când Kate a pășit în casa părinților lui Kemp și-a dat jos încălțămintea, o acțiune simplă, dar care l-a surprins plăcut pe jurnalist. De asemenea, el a mai dezvăluit că chiar nu se aștepta la un astfel de comportament din partea unui membru al familiei regale.

„Cel mai amuzant lucru a fost că nu avea pantofi în picioare. Și asta pentru că a fost suficient de respectuoasă, încât să se descalțe la ușă. Asta chiar mi-a rămas în minte pentru că nu vezi niciodată membri ai Familiei Regale fără pantofi“, a declarat prezentatorul de radio.

Urmăriți Impact.ro și pe