Care este desertul iubit de Kate Middleton. L-ar consuma zilnic dacă ar putea

Ana-Maria Tudor 11.08.2023, 11:06
Care este desertul iubit de Kate Middleton. L-ar consuma zilnic dacă ar putea

Prințesa Kate Middleton optează în mod constant pentru un stil de alimentație sănătos și echilibrat. Totuși, atunci când ea și Prințul William aleg să ia cina la un restaurant, are un desert favorit pe care îl comandă în mod regulat. Iată care este desertul iubit de Kate Middleton.

Care este felul de mâncare preferat al Ducesei de Cambridge

În ciuda diversității bogate a opțiunilor gastronomice la care are acces, Kate Middleton găsește mereu câteva feluri de mâncare care îi încântă simțurile și-i aduc o autentică plăcere pentru papilele gustative. Astfel, atunci când cuplul regal alege să savureze o masă acasă, rămân în căutarea unui mic răsfăț culinar și optează adesea pentru o porție de curry, aceasta fiind alegerea preferată a Prințesei de Wales.

Kate Middleton, gest indecent în public la adresa lui William. Ce i-a putut face la BAFTA 2023 VIDEO
 

Citteste și: Ce face Kate Middleton chiar și la miezul nopții, când toată lumea doarme. Nimeni nu bănuia asta despre ducesă

Celor doi le face plăcere, de asemenea, să savureze și preparatul tradițional britanic fish and chips. În anul 2021, Prințul și Prințesa de Wales au ales să poposească la celebrul Anstruther Fish Bar, situat în pitorescul oraș de coastă Anstruther, unde au comandat o cină la pachet, cu un preț de 7,95 lire sterline.

Care este desertul iubit de Kate Middleton

De-a lungul anilor, Kate Middleton a adoptat un stil de viață sănătos și echilibrat, dar din când în când, își permite o mică indulgență în dieta sa. Este cunoscut faptul că Prințesa Kate preferă mâncărurile simple și hrănitoare, pe care le pregătește cu grijă în propria ei bucătărie. Totuși, cu toate acestea, când are ocazia, atât ea, cât și Prințul William, aleg să ia masă în pub-urile pitorești din Marea Britanie.

Vezi și: Trucul lui Kate Middleton pentru un machiaj perfect. Ce folosește în loc de fond de ten

Se spune că atunci când se lasă tentată de un desert, dacă meniul restaurantului include clasica budincă britanică „sticky toffee pudding”, există șanse semnificative ca Kate Middleton să facă această alegere. Cu ceva timp în urmă, s-a aflat că această budincă este printre preferatele sale, după ce a avut o experiență savuroasă cu ea la Old Boot Inn din Berkshire, o locație apropiată de casa părinților ei.

Într-un interviu acordat revistei People, bucătarul Rody Warot, fost membru al echipei, a dezvăluit că Ducesa de Cambridge mereu complimenta cu mare abilitate preparate pe care le savura ci și el a avut privilegiul de a observa faptul că Prințesa are o afinitate specială pentru celebra budincă.

„Kate Middleton este întotdeauna discretă și întotdeauna a complimentat cu mare amabilitate felurile de mâncare…. pentru desert, preferatul ei este budinca sticky toffee”.

Urmăriți Impact.ro și pe