Regula ciudată pe care o au Kate Middleton și Prințul William pentru copiii lor. Nu au voie niciodată să facă asta

Ana-Maria Tudor 24.08.2023, 17:53
Regula ciudată pe care o au Kate Middleton și Prințul William pentru copiii lor. Nu au voie niciodată să facă asta

Kate Middleton și Prințul William au ales să-și crească copiii într-un mod care respectă tradițiile și protocoalele specifice casei regale. Astfel, cei doi au adoptat o regulă neobișnuită care pare foarte exagerată pentru persoanele din afara mediului regal.

Ce nu au voie să facă micuții cuplului regal

Uneori, modul în care membrii familiei regale aleg să-și trăiască viața ne poate lăsa fără cuvinte. Prințul William și Kate Middleton demonstrează o grijă extrem de atentă în ceea ce privește îndrumarea celor trei copii ai lor: Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și Prințul Louis, care are 5 ani.

Cu toate că Prinții de Wales sunt părinți iubitori, au impus o regulă strictă atunci când vine vorba de mesele în familie. Potrivit fostului bucătar regal Darren McGrady, care a servit-o pe Regina Elisabeta a II-a timp de aproximativ 15 ani, copiilor regali li se interzice să se alăture adulților la masă până când nu învață arta conversației politicoase.

În plus, potrivit aceleiași surse, chiar și în timpul sărbătorilor precum Crăciunul, copiii rămân într-un colț separat al mesei, în compania guvernantelor lor. Acest obicei este menținut până când aceștia ating vârsta la care pot participa cu demnitate la discuțiile dintre adulți în mediul public.

„Copiii au mâncat întotdeauna în altă cameră până când au ajuns la vârsta la care se pot comporta corect la masă”, a explicat McGrady.

De asemenea, această regulă este în special valabilă în cazul reuniunilor de familie fastuoase, dar și în momentele în care suveranul Angliei este prezent la masă.

Prinții de Wales se concentrează pe viața de familie

Cuplul regal, format din Kate Middleton și Prințul William, se concentrează în totalitate pe cei trei micuți și dau dovadă de foarte multă implicare în creșterea copiilor lor.

În ciuda numeroaselor obligații regale pe care le au, Prințul William și Kate Middleton sunt obișnuiți să își ducă regulat copiii la școală și se asigură că cel puțin unul dintre ei este prezent acasă pentru momentul întoarcerii lor, ori de câte ori este posibil.

Mai mult decât atât, un apropiat al familiei regale a dezvăluit că atât Regina Elisabeta, cât și Prințul Charles le-au acordat permisiunea să acorde o atenție sporită familiei lor și să o pună pe primul loc, chiar și în fața îndatoririlor regale.

În ciuda numeroaselor reguli pe care copiii trebuie să le respecte, ei se bucură de sprijinul și suportul necondiționat oferit de către părinții lor.

Urmăriți Impact.ro și pe