Ce scrie, de fapt, în contractele juraților de la Românii au Talent. Ce le-a interzis Pro TV să facă Andrei, lui Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandrei Dinu

Daria Petrescu 23.04.2021, 12:57
Ce scrie, de fapt, în contractele juraților de la Românii au Talent. Ce le-a interzis Pro TV să facă Andrei, lui Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandrei Dinu

Show-ul „Românii au talent” a ajuns la sezonul 11 și în prezent emisiunea difuzează audițiile ce au fost filmate în vara anului trecut. De-a lungul anilor, show-ul de talente a fost unul dintre cele mai urmărite de la Pro TV. S-au înregistrat audiențe record, numerele celor prezenți în consurs fiind urmărite cu sufletul la gură. În prezent, din juriu fac parte Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu. Însă, puțini sunt cei care știu ce scrie, de fapt, în contractele juraților de la Românii au Talent.

Ce scrie, de fapt, în contractele juraților de la Românii au Talent

Pro TV difuzează pe post unele dintre cele mai urmărite emisiuni Tv, cu o audiență spectaculoasă. Vedete de renume fac parte din proiecte importante, însă și contractele lor sunt extrem de bine puse la punct. Așa se întâmplă și în cazul show-ului Românii au talent. Iată, ce le-a interzis Pro TV să facă Andrei, lui Florin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandrei Dinu.

Cei patru jurați nu au voie sub nicio formă să dezvăluie amănunte despre evoluția emisiunii sau despre ce urmează să se întâmple în cadrul ei. De altfel, în cadrul interviurilor, vedetele sunt destul de rezervate atunci când răspund  și au grijă să nu divulge vreun mic „secret” din emisiune. De altfel, cam asta se întâmplă și în cazul altor posturi TV. Telespectatorii află noutățile prin intermediul unui comunicat de presă, remis de postul respectiv.

Când vor avea loc semifinalele Live ale emisiunii Românii au Talent

Pentru că ne aflăm încă în perioada pandemiei, semifinalele se vor desfășura în condiții speciale, din cauza restricțiilor. Asta înseamnă că publicul va fi în direct prin Zoom, la fel ca și în cazul audițiilor.

Smiley și Pavel Bartoș sunt prezentatorii emisiunii

Pe parcursul celor trei luni de la începerea show-ului, cei patru jurați au apreciat mai multe numere prezentate pe scenă, pe care le-au trimis în semifinale. Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu au apăsat câte unul sau două Golden Buzz-uri pentru concurenții care i-au impresionat. Ceea ce înseamnă că, aceștia nu vor mai trece prin nicio etapă și au fost trimiși direct în semifinale.

Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre la „Românii au talent”

Sezonul 11 a venit cu o surpriză neașteptată la masa juriului. Locul lui Mihai Petre a fost luat de Alexandra Dinu, care s-a declarat încântată de acest proiect. Pentru Românii au talent, actrița a părăsit o perioadă Italia și s-a mutat în România, împreună cu fiul ei.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit.

Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul!

Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba”, a declarat Alexandra Dinu, înainte de a începe filmările.

 

Urmăriți Impact.ro și pe