Judecătorul din cazul Caracal s-a săturat. Decizia luată azi. ”Își bat joc de noi”

Mihai Roșoiu 18.11.2020, 14:58
Judecătorul din cazul Caracal s-a săturat. Decizia luată azi. ”Își bat joc de noi”

Procesul la capătul căruia Gheorghe Dincă ar trebui să-și afle sentința în Cazul Caracal. Numai că judecarea dosarului este tergiversată. Oamenii implicați în acest proces sunt descumpăniți și dezamăgiți de ceea ce se întâmplă acum în justiție. Ultima problemă ivită în bunul mers al dosarului este legată de avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă. Judecătorul din cazul Caracal s-a săturat de toată această tevatură și a luat o decizie neașteptată.

Judecătorul din cazul Caracal s-a săturat. Decizia luată azi

Ultimele vești dinpre Tribunalul Olt, acolo unde are loc procesul în cazul Caracal nu sunt cele mai bune. Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a continuat să ceară clemență din partea judecătorului. Decizia acestuia din urmă a fost surprinzătoare. Săturat și deranjat de toate încercările avocatului de a a amâna începerea audierilor, judecătorul l-a amendat pe reprezentantul lui Dincă. Suma pe care avocatul trebuie să o achite este de 1000 lei, după ce omul care trebuie să-l apere pe Dincă a declarat că are nevoie de amânare pentru studierea dosarului.

Judecatorul din cazul Caracal s-a saturat si l-a amendat pe avocatul lui Gheorghe Dinca
Judecatorul din cazul Caracal s-a saturat si l-a amendat pe avocatul lui Gheorghe Dinca

Reacțiile familiilor celor două fete dispărute, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost vehemente, relatate de cotidianul Adevărul. Părinții presupuselor victime ale lui Gheorghe Dincă nu au întârziat să apară:

„Îşi bat joc de noi, se trage de timp. Ne-am săturat, chiar ne-am săturat. Noi vrem să ştim adevărul, vrem să ştim unde sunt fetele noastre. Avocatul lui Dincă nu a vrut să ia legătura cu el, nu ştiu ce au făcut. Atâtea drumuri degeaba făcute. Chiar nimeni nu ne aude şi pe noi, că nu mai putem”, a declarat la ieșirea din sala de judecată Monica Melencu, mama Luizei.

Familia Alexandrei Măceșanu acuză sistemul judiciar din România

Nici reprezentanții familiei Măceșanu nu s-au lăsat mai prejos și au arătat cu degetul spre justiția din România, pe care o consideră permisivă:

„Suntem traumatizaţi, suntem obligaţi să-i suportăm toate măgăriile lui Dincă. Ne-a răpit copiii şi în continuare îşi bate joc de familiile noastre. Dincă să se gândească, are şi el o fată. Există un Dumnezeu şi Dumnezeu va alege. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut şi trecem noi”, a spus şi Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei.

Judecătorul din cazul Caracal s-a săturat. La fel și avocatul familiei Măceșanu, care a vorbit despre noua amânare a dosarului în care este implicat Gheorghe Dincă:

„Cele două familii sunt extrem de stresate, trăiesc nişte traume groaznice. Aşteptăm cu toţii să vedem ce va declara Dincă în faţa magistraţilor. Din punctul meu de vedere, nu există probe care să dovedească uciderea fetelor şi arderea lor în butoi”, a precizat avocatul Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu

Urmăriți Impact.ro și pe