Cazul Caracal. Decizie extremă luată de bunicul Luizei Melencu. A ajuns la capătul puterilor: „Am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să..”

Stan Filon 25.10.2020, 10:27
Cazul Caracal. Decizie extremă luată de bunicul Luizei Melencu. A ajuns la capătul puterilor: „Am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să..”

Bunicul Luizei Melencu a ajuns la capătul răbdării și amenință că intră în greva foamei, deoarece nepoata sa nu a fost găsită vie sau moartă nici măcar la un an și jumătate de la dispariție.

Bunicul Luizei Melencu vrea să intre în greva foamei, în fața Palatului Justiției

Bunicul este revoltat de cum decurge procesul lui Gheorghe Dincă, acesta fiind gata să recurgă la un gest extrem pentru a atrage atenția asupra cazului care a cutremurat o țară întreagă, scrie romaniatv.net. Gestul lui Gheorghe Dincă de la ultimul termen al procesului a iscat un scandal monstru în sala de judecată. Monstrul din Caracal,  care a recunoscut inițial că a violat și ucis două fete, a cerut mai mult răgaz pentru a studia dosarul!

Bunicul Luizei Melencu spune că acest gest este încă unul făcut pentru tergiversarea procesului. ”Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul”, aspus bunicul.

Bunicul Luizei Melencu vrea sa intre in greva foamei, in fata Palatului Justitiei
Bunicul Luizei Melencu vrea sa intre in greva foamei, in fata Palatului Justitiei

”Gheorghe Dincă a fost sfidător”

”Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a mai spus bunicul Luizei Melencu.

Bunicul Luizei a vorbit și despre cum s-a prezentat Gheorghe Dincă la ultimul termen al procesului. ”A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei… Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat”.

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, susține că Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu sunt degeaba în spatele gratiilor și că vinovații ar trebui căutați în altă parte, lăsând să se înțeleagă că familia încă mai speră ca fiica lor să fie în viață.

Sora lui Ștefan Risipițeanu a depus mărturie în fața magistraților de la Tribunalul Olt. Aceasta a precizat că nu-l vede capabil pe fratele ei să comită vreun viol, deși bărbatul a mărturisit în fața judecătorilor că a violat-o pe Luiza Melencu. De altfel, potrivit România TV, bărbatul ar vrea să-și schimbe și el declarațiile. Risipițeanu vrea să spună că a fost obligat de procurori să mărturisească fapta și, în plus, să ceară înregistrările audio din sediul DIICOT.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...