Dincă, lovitură sub centură împotriva complicilor săi. Cazul Alexandrei și Luizei va lua o întorsătură majoră. Ce urmează să facă „monstrul” din Caracal

Iancu Andreea 28.10.2020, 17:29
Dincă, lovitură sub centură împotriva complicilor săi. Cazul Alexandrei și Luizei va lua o întorsătură majoră. Ce urmează să facă „monstrul” din Caracal

Gheorghe Dincă, principalul suspect din cazul Caracal, se află încarcerat până la finalizarea anchetei. În tot acest timp, bărbatul în vârstă de 67 de ani, a reușit să își schimbe declarația de 12 ori. De asemenea, recent, presupusul criminal al Luizei și Alexandrei a pregătit o nouă lovitură pentru complicii săi.

Dincă urmează să scrie o carte în care va dezvălui adevărul

Chiar dacă până în prezent Gheorghe Dincă a recunoscut că el este cel care le-a răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, suspectul și-a modificat declarațiile. Astfel, el a făcut ca misiunea procurorilor să fie una dificilă, în a demonstra ce s-a întâmplat cu cele două tinere din Caracal.

Deși a trecut mai bine de un an de zile de la cumplitul incident, anchetatorii nu au ajuns încă la o concluzie. După ce a declarat că el este ucigașul Luizei și Alexandrei, Gheorghe Dincă susține că este nevinovat. Potrivit noilor sale declarații, bărbatul nu ar fi comis nicio crimă și nici nu ar fi ucise. „Monstrul din Caracal” a afirmat că fetele au fost luate de către membrii unei grupări de traficanți de carne vie, chiar din curtea lui.

În ciuda noilor declarații, bărbatul nu a dezvăluit totul în fața procurorilor. Acesta urmează însă să scrie o carte despre viața sa, în care va include și informațiile adevărate privind dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu.

Gheorghe Dincă încearcă să se integreze în închisoare foto - Inquam
Gheorghe Dincă încearcă să se integreze în închisoare
foto – Inquam

Lucrează ca lăcătuș mecanic în penitenciar

După o înfățișare recentă în fața judecătorilor, Gheorghe Dincă ar fi foarte aproape de o sentință pe viață. În ciuda nevinovăției pe care o declară, „monstrul din Caracal” ar putea rămâne după gratii din cauza dovezilor care îl incriminează. Astfel, el a început să se adapteze tot mai mult vieții de deținut.

Gheorghe Dincă a renunțat la singurătate și și-a făcut câțiva prieteni după gratii. Potrivit surselor impact.ro, bărbatul chiar lucrează în cadrul penitenciarului, ca lăcătuș mecanic. 

“Lucrează ca lăcătuș mecanic și este foarte priceput. Se înțelege bine cu alți deținuți. Stau de vorbă, se mai ajută. Cred că majoritatea l-au întrebat dacă este adevărat că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza. Are reacții contradictorii, astăzi spune una, mâine spune alta. La început nu avea încredere în nimeni, era foarte sceptic. Nici acum nu are, dar și-a dat seama că trebuie să comunice și să încerce să se adapteze”, ne-au spus surse avizate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...