Cazul Caracal. Mesajul plin de durere al mamei Luizei Melencu, la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei

Mihai Roșoiu 28.10.2020, 11:29
Cazul Caracal. Mesajul plin de durere al mamei Luizei Melencu, la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei

Mama Luizei Melencu a postat un mesaj plin de durere la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei. Cazul Caracal continuă să rămână unul dintre cele mai controversate din istoria modernă a României. Dispariția minorelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a cutremurat o țară întreagă.

Luiza Melencu, plânsă de mamă într-un mesaj cutremurător

Pentru părinții celor două tinere dispărute lovitura a fost dură. Și pentru că rana să lase urme și mai adânci, cei care își plâng copiii privesc neputincioși la ce se întâmplă în Cazul Caracal. Deși principalul suspect a fost reținut, familiile Melencu și Măceșanu continuă să se simtă nedreptățite. Cum până la această oră Gheorghe Dincă nu a primit o pedeapsă definitivă, oamenii sunt foarte nemulțumiți.

Mesaj cutremurator postat de mama Luizei Melencu
Mesaj cutremurator postat de mama Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu a postat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare. Fix în ziua în care se împlineau 1 an și 7 luni de la dispariție, femeia a scris:

„Cu 1 an și 7 luni în urmă, acest șacal te-a răpit, lăsând în urmă numai suferință. Suferința cea mare pentru noi au provocat-o și instituțiile statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea putere să poți scăpa din mâinile șacalilor care te-au vândut. E mult, dar sper ca Dumnezeu să facă o minune și pentru tine, suflet blând. Te iubesc, Lulu meu! ”.

Bunicul Luizei Melencu, decizie uluitoare

Familia fetei este disperată să afle ce s-a întâmplat cu Luiza, după ce în urmă cu un an și jumătate a dispărut. Procesul, în care principalul suspect este Gheorghe Dincă, este departe de a fi finalizat, astfel că bunicul Luizei Melencu a decis să intre în greva foamei pentru a atrage atenția autorităților.

Ancheta este în desfășurare, mai ales după ce în luna august a anului 2019, un cont de socializare al Luizei a devenit activ peste noapte. Din păcate, ritmul este unul extrem de lent, iar bunicul Luizei a decis să facă acest gest.

Cazul Caracal inainteaza cu greutate
Cazul Caracal inainteaza cu greutate

“Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a spus bunicul fetei dispărute.

La ultimul termen al procesului, Gheorghe Dincă a reușit să amâne ancheta. Motivul a fost faptul că nu a studiat cu atenție dosarul, potrivit celor spuse de bunicul Luizei.

Deocamdată, ancheta privind dispariția celor două adolescente din Caracal urmează cursul firesc, în ciuda ritmului încet cu care se desfășoară.

Urmăriți Impact.ro și pe