Jerome Boateng riscă ani grei de închisoare. Fotbalistul, acuzat de violență domestică

Andrei Cezar 10.09.2021, 10:54
Jerome Boateng riscă ani grei de închisoare. Fotbalistul, acuzat de violență domestică

Jerome Boateng, fostul jucător al lui Bayern Munchen, transferat în vară la Olympique Lyon, riscă ani grei de închisoare, după ce fosta sa parteneră l-a acuzat de violență domestică. Fundașul german a fost obligat deja de instanță la plata unei sume colosale drept despăgubiri.

Jerome Boateng riscă ani grei de închisoare după ce a fost acuzat de violență domestică de fosta sa parteneră

Sherin Senler, fosta parteneră a lui Jerome Boateng, cu care fotbalistul are doi copii, a povestit calvarul prin care a trecut în 2018, atunci când, susține femeia, a fost victima violenței fotbalistului.

”Îmi împingea degetul în ochi. Mă lua de păr, apoi mă mușca, deschidea gura, îmi trăgea capul pe spate și mă scuipa în față. Am căzut în genunchi, apoi m-a lovit în ficat atât de tare încât n-am mai putut respira.

Asemenea asalturi erau la ordinea zilei. Am avut o relație plină de turbulențe, o relație toxică”, a plecat Sherin Senler în timpul procesului care a avut loc la tribunalul din Munchen, potrivit Daily Mail.

Incidentele s-ar fi petecut când cei doi se aflau într-o vacanță în Caraibe, împreună cu câțiva prieteni. Fostul fundaș al lui Bayern Munchen și-ar fi ieșit din minți în timpul unui joc de cărți, după ce partenera sa l-ar fi acuzat că trișează. Acesta ar fi început să o lovească, să o înjure și să o scuipe.

Femeia și-a căutat ulterior dreptatea în instanță, iar un tribunal din Munchen l-a condamnat joi pe fotbalistul în vârstă de 33 de ani la plata unei amenzi de 1,8 milioane de euro. De asemenea, jucătorul german riscă și o pedeapsă de cinci ani de închisoare.

Jerome Boateng risca ani grei de inchisoare. Fotbalistul, acuzat de violenta domestica
Jerome Boateng risca ani grei de inchisoare. Fotbalistul, acuzat de violenta domestica

Jerome Boateng neagă acuzațiile

Fotbalistul, campion mondial cu Germania în 2014, a negat toate acuzațiile care i s-au adus. Mai mult, acesta a susținut chiar că el ar fi fost victima fostei sale partenere în anumite momente. Jerome Boateng a afirmat că situaţia a degenerat în timpul jocului de cărţi, când el şi femeia au început să se certe şi apoi ea ar fi devenit agresivă şi l-ar fi insultat. Boateng susţine că femeia l-a lovit, iar el a împins-o pentru a o respinge, moment în care ea a căzut.

Jerome Boateng și Sherin Senler s-au despărțit în 2011, atunci când gemenele Soley și Lamia, copiii celor doi, s-au născut. În 2013, Jerome și Sherin s-au împăcat, iar ulterior s-au căsătorit. În urma episodului din 2018, cei doi au rupt legătura.

Jerome Boateng are nu mai puțin de 21 de trofee câștigate cu Bayern, însă în această vară echipa din capitala Bavariei nu i-a mai prelungit contractul. Fotbalistul a fost nevoit să își găsească un alt angajament și a semnat cu Lyon.

Urmăriți Impact.ro și pe