Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc la fel ca-n prima zi. Cum au fost surprinse cele două vedete

Andra Daoud 09.11.2021, 16:17

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și nu se feresc de la gesturi tandre în public. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în aeroport, în timp ce își luau la revedere, iar actorul parcă nu voia deloc să își lase iubita să plece de lângă el.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, la fel de îndrăgostiți ca în prima zi

Diva și actorul au reluat relația vara aceasta, din punctul în care au lăsat-o în urmă cu 17 ani. J. Lo și Ben Affleck s-au afișat pentru prima dată împreună în luna mai și de atunci sunt nedespărțiți. Cei doi profită de fiecare zi în care sunt împreună, pentru a petrece timp unul în compania celuilalt, iar paparazzi sunt pe urmele lor la fiecare pas.

Fotografii i-au surprins recent pe cei doi porumbei într-o ipostază extrem de romantică, în aeroport. Artista și actorul s-au sărutat și s-au luat în brațe, iar cadrele surprinse de paparazzi vorbesc de la sine. Cei doi îndrăgostiți au stat minute bune să-și ia la revedere, pentru că J. Lo urma să se îmbarce în avion.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc la fel ca-n prima zi. Cum au fost surprinse cele două vedete
Jennifer Lopez și Ben Affleck se iubesc la fel ca-n prima zi. Cum au fost surprinse cele două vedete

Vedeta face naveta în această perioadă între SUA și Canada, acolo unde filmează pentru producția Netflix ”The Mother”. Ben Affleck a condus-o la aeroportul din Los Angeles, unde și-au luat la revedere pentru o perioadă. Despărțirea temporară este cu atât mai grea cu cât cei doi au petrecut foarte mult timp împreună în ultima vreme, la Miami.

J. Lo și Ben Affleck au mai fost împreună în urmă cu 17 ani

Relația lor ține prima pagină a tabloidelor de când s-au afișat din nou împreună. Affleck și Jennifer Lopez au mai format un cuplu și la începutul anilor 2000, între 2002 și 2004, mai exact, atunci când au fost și logodiți. În 2021 au decis că mai au sentimente unul pentru celălalt și s-au împăcat.

Jennifer Lopez tocmai ieșise dintr-o relație de patru ani cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Cei doi au fost logodiți și au amânat nunta de două ori în timpul pandemiei. Se pare că sportivul ar fi fost infidel, iar Jennifer Lopez nu a putut să treacă peste faptul că a fost înșesală, așa că a pus punct relației.

Câteva luni mai târziu, s-a afișat la brațul lui Ben Affleck. Cei doi au petrecut o vacanță romantică în Europa vara aceasta, au făcut o croazieră pe coasta Franței și a Italiei, iar paparazzi au fost pe urmele lor pas cu pas. Presa internațională scrie că perechea plănuiește un viitor împreună. Rămâne de văzut cât timp va mai trece până când Ben Affleck își va lua inima în dinți să o ceară din nou de soție pe frumoasa cântăreață.

Urmăriți Impact.ro și pe