Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. ”A fost atrasă de Dănuța, pur și simplu”

Iancu Andreea 07.08.2021, 16:33
Legătura neștiută dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. ”A fost atrasă de Dănuța, pur și simplu”

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale prezențe feminine din showbizul autohton, cunoscând o ascensiune uluitoare după ce și-a lansat propria emisiune online. Stilul său aspru și direct a atras fanii, care o urmăresc la fiecare apariție. Totuși, dincolo de cariera din modă cu care s-a remarcat în România, puțini cunosc legătura dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. Vedeta a dezvăluit totul după ce au apărut recent mai multe fotografii cu fiica sa în timp ce o îmbrățișa pe artista din America.

Care este legătura dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez. Dezvăluirile creatoarei de modă sunt neașteptate

Aflată împreună cu fiicele sale într-o vacanță peste Ocean, Dana Budeanu a făcut o dezvăluire neașteptată, mărturisind care este legătura neștiută dintre ea și Jennifer Lopez. Creatoarea de modă a reușit să se facă remarcată chiar și în SUA, în urmă cu mai mult timp, însă de curând și fiica sa a avut ocazia să o întâlnească pe celebra artistă.

Totul s-a petrecut în timpul vacanței de care vedeta se bucură în America. Dana Budeanu a intrat în direct din concediu în emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, povestindu-i lui Mihai Gâdea cum a ajuns una dintre fiicele sale să fie fotografiată îmbrățișându-se cu Jennifer Lopez. Se pare că totul a fost pur și simplu întâmplător, copila fiind în vecinătatea bărcii artistei în momentul în care aceasta a remarcat-o și i-a făcut semn să vină alături de ea. Dincolo de îmbrățișările surprinse în imagini, fiica Danei Budeanu ar fi petrecut aproximativ 15 minute alături de starul american.

O tandrețe sinceră. A fost un moment… Mai ales că este fetița mea și eu nu le expun deloc. Fetița mea a întâlnit-o absolut întâmplător, eram în același loc, și fetița mea era în vecinătatea bărcii, nu mai contează detaliile. A fost chemată de către Jennifer Lopez. Efectiv. Și pur și simplu s-a dus și a mai venit după vreo 15 minute, timp în care s-a întâmplat ceea ce vedeți. Bineînțeles, după aceea ea ne-a povestit. Noi eram la 15 metri, a spus Dana Budeanu, la Antena 3.

Care este legătura dintre Dana Budeanu și Jennifer Lopez
Una dintre fiicele Danei Budeanu, alături de Jennifer Lopez
foto – Instagram Dana Budeanu

Artista a îmbrăcat o ținută din colecția Danei Budeanu

Însă relația dintre Dana Budeanu și JLo nu este una recentă. Pentru că vedeta o cunoaște pe Anastasia Soare, celebra „Regină a sprâncenelor”, aceasta din urmă i-a făcut cunoștință cu Lopez în urmă cu mai mulți ani. Dincolo de un simplu salut și câteva impresii schimbate, Dana Budeanu a reușit să o impresioneze pe artista de peste Ocean cu ajutorul creațiilor sale. Astfel, una dintre rochiile confecționate în atelierul vedetei a ajuns să fie purtată de vedetă la un eveniment Channel. Deși mulți au crezut inițial că ținuta este marca Channel, în realitate aceasta era făcută de creatoarea de modă din România.

Pur și simplu cred că a fost ca o întâmplare, cum a fost și întâmplarea din 2012, când am cunoscut-o pe Jennifer Lopez prin Anastasia și când chiar mi-a purtat și niște rochii, lucru pe care nu l-am comunicat niciodată. În momentul în care a fost fotografiată, era prezentă la un show Channel și toată lumea a crezut că este rochie Channel și de fapt s-a dat după că nu era Channel, era Dana Budeanu… adică nimeni. Dar ea, da, a ales să poarte asta. Ea pur și simplu a fost atrasă de Dănuța, a mai povestit Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...