Jennifer Lopez, cadou în valoare de 45.000 de dolari de la Ben Affleck. Doar apropiații știu ce semnificație specială ascunde acest dar

Nicu Stan 05.08.2021, 09:33
Jennifer Lopez, cadou în valoare de 45.000 de dolari de la Ben Affleck. Doar apropiații știu ce semnificație specială ascunde acest dar

Jennifer Lopez, cadou în valoare de 45.000 de dolari de la Ben Affleck. Doar apropiații știu ce semnificație specială ascunde acest dar. Abia acum s-a aflat de asta, însă cadoul scump a fost făcut cu ocazia zilei de nașetere a celebrei cântărețe. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Ben Affleck, cadou de 45000 de dolari pentru Jennifer Lopez. Bijuteria are o semnificație aparte pentru celebrul cuplu

Jennifer Lopez a primit un cadou în valoare de 45.000 de dolari de la Ben Affleck, iubitul său. Numai apropiații cunosc semnificația specială pe care o ascunde acest cadou. Cadoul a fost făcut pe 24 iulie, atunci când artista și-a sărbătorit ziua de naștere.

Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, i-a dăruit iubitei sale, Jennifer Lopez, 52 de ani, o bijuterie de 45.000 de dolari, care are însă o semnificație specială pentru ei.

Ben Affleck si Jennifer Lopez vor un viitor impreuna
Ben Affleck si Jennifer Lopez vor un viitor impreuna

Care a fost cadoul

Cadoul de ziua cântăreței a constat într-un lănțișor cu amulete și o cheiță de aur prelucrate manual. Acestea simbolizează prelungirea poveștii lor de dragoste.

”Ben a vrut să-i ofere ceva special. Nu neapărat cel mai mare diamant, ci ceva legat de relația lor, care să arate dragostea sa”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Cele două celebrități vor un viitor împreună

Jennifer Lopez și Ben Affleck se gândesc deja la un viitor împreună. J.Lo și Ben au mai fost cuplați între anii 2002 și 2004, ei reânodând legătura în primăvara acestui an.

”Sunt foarte fericiți împreună. Relația lor e serioasă și vor să dureze mult timp”, spun apropiații lor.

Din ce relație a ieșit Jennifer Lopez

De asemenea, Jennifer Lopez s-a întors la Ben Affleck după ce a pus punct relației de patru ani cu Alex Rodriguez, 45 de ani. Ben Affleck a mai fost însurat cu Jennifer Garner, 49 de ani, între anii 2005 și 2018.

Pe de altă parte, Guadalupe, mama lui Jennifer Lopez, s-a arătat cu totul de acord cu relația fiicei sale cu actorul. De altfel, cei doi, mamă soacră și viitor ginere, au fost văzuți împreună în Las Vegas.

Mama lui Jennifer Lopez îl îndrăgește mult pe Ben Affleck

“Lupe a fost acolo să filmeze un cameo (scenă în care o celebritate apare în propriul rol – n.red.). În trecut, mama lui Jennifer și Ben erau foarte apropiați. Guadalupe a ținut mult la el. A fost foarte tristă când lucrurile nu au mers între ei, așa că este încântată că sunt din nou împreună.

Jennifer este foarte apropiată de mamă și este foarte important pentru ea ca persoana cu care este într-o relație să se înțeleagă cu mama ei. Lui Jennifer îi place ideea că Ben și Guadalupe au petrecut timp împreună. Amândurora le plac jocurile de noroc și s-au distrat pe cinste la hotelul Wynn”, a declarat o sursă din apropierea lui J.Lo.