Cum au fost surprinşi Jennifer Lopez și Ben Affleck de curând. Acum, totul e clar

Ana Anitoiu 07.06.2021, 20:02

Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt din nou împreună, la 17 ani de la despărțirea lor. Cei doi, care au fost cât pe ce să se căsătorească, au decis să își acorde încă o șansă, după ce au încheiat relațiile în care se aflau. Iată cum au fost surprinși de curând.

Motivul pentru care Jennifer Lopez și Ben Affleck

În urmă cu aproximativ două decenii, Jennifer Lopez și Ben Affleck formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood. Li se spunea ”Bennifer” și au fost la un pas de a se căsători. S-au logodit în 2002, au amânat nunta în 2003, iar în 2004 s-au despărţit. În același an, ea și-a început căsnicia cu Marc Anthony, ce avea să dureze 10 ani, iar un an mai târziu, el s-a însurat cu o altă Jennifer – actrița Jennifer Garner. Mariajul avea să dureze 13 ani. Amândoi au devenit părinți în timpul acestor relații.

Despărțirea lor a reprezentat un șoc în rândul fanilor, iar motivul separării ar fi fost presiunea mediatică. ”Nu am vrut să avem o relație publică. Doar s-a întâmplat să fim împreună la nașterea tabloidelor. A fost o presiune foarte mare. Cine știe ce s-ar fi petrecut dacă am fi început să formăm un cuplu într-un alt moment! A fost iubire sinceră acolo”, a spus Jennifer Lopez. ”Cred că Jen și cu mine am greșit pentru că ne-am îndrăgostit, ne-am entuziasmat și am devenit poate mult prea accesibili. Nu cred că vreunul dintre noi a anticipat ce a urmat”, a declarat și Ben Affleck.

Cum au fost surprinşi Jennifer Lopez și Ben Affleck
Cum au fost surprinşi Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună

Acum, Jennifer Lopez, în vârstă de 51 de ani, și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, sunt din nou împreună și nu se ascund. În urmă cu ceva timp, au fost fotografiați de paparazzi într-o escapadă romantică, în Montana, iar mai recent au fost surprinși în timp ce luau masa la un restaurant de la Hollywood. Au mers îmbrățișați către locul în care urmau să cineze – el a cuprins-o după umeri, iar ea l-a ținut strâns de mijloc, lăsându-și capul pe pieptul lui.

În plus, cei doi au fost foarte tandri în timpul cinei, chiar dacă i-au avut alături pe managerul ei, Benny Medina, şi pe producătoarea Elaine Goldsmith-Thomas, care îi este parteneră. Foștii logodnici nu mai sunt împiedicați de nimic să aibă o nouă relație. Jennifer Lopez s-a despărțit recent de Alex Rodriguez, iar Ben Affleck a divorțat de Jennifer Garner și s-a despărțit de Ana de Armas.