Câți bani face Carmen Harra din prezicerea viitorului în America. ”La mine venea Jennifer Lopez”

Madlen Moraru 20.07.2020, 16:59

Câți bani face Carmen Harra din prezicerea viitorului în America? Românca este celebră de foarte mult timp pentru faptul că poate prevedea în acest mod ce le rezervă destinul celor care apelează la ea. Și-a făcut un renume de când a plecat în SUA, cu câteva decenii în urmă, înainte de Revoluție.

Câți bani face Carmen Harra din prezicerea viitorului în America. ”La mine venea Jennifer Lopez”

Carmen Harra are o listă impresionantă de personalități cărora le-a povestit ce le rezervă viitorul. De când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, prezicătoarea a reușit să își adune și o avere cât se poate de impresionantă. Totodată, printre vedetele pe care românca le-a cunoscut personal se numără și Jennifer Lopez. Actrița și solista americană este și-n prezent una dintre cele mai populare apariții, având milioane de fani în mediul online.

Câți bani face Carmen Harra din prezicerea viitorului în America. ”La mine venea Jennifer Lopez”
Carmen Harra are o listă întreagă de celebrități cărora le-a prezis viitorul

Despre toate acestea, dar și faima pe care și-a clădit-o de când a părăsit România, Carmen Harra a vorbit foarte deschis. În cel mai nou interviu acordat, prezicătoarea în vârstă de 65 de ani a dat detalii neștiute și despre averea ei. Românca este mai bogată decât v-ați putea aștepta. În locuințele sale din Florida există obiecte prețioase, care valorează în total peste suma de 2 milioane de euro, după cum mărturisit chiar ea.

Ce spune prezicătoarea despre averea ei

Carmen Harra a debutat mai întâi pe post de cântăreață, dar după ce a plecat din România, în anul 1983, s-a reprofilat și a urmat calea prezicerilor. Toate acestea i-au adus foarte mulți bani, ea susținând că doar în prima luna de când se mutase în America a reușit să strângă suma de 10.000 de dolari. Prețurile pentru aflarea viitorului nu sunt tocmai mici, aceasta ajungând să câștige sute de dolari, pe oră.

Românca are o asemenea de reputație, peste Ocean, unde vedetele de talia Hollywod-ului se îngrămădesc pentru a ajunge la o întrevedere cu ea. Nici vedetele de la noi nu sunt mai prejos la aceste predicții, pe care românca le face adesea când există vreun scandal monden. Carmen Harra a mărturisit că are în conturi aproximativ 40 de miloane de dolari. Clarvăzătoarea mai deține și câteva apartamente în orașul New York, automobile, dar și bijuterii, alături de casele ei din Florida.

„Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază.”, a transmis Carmen Harra.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume”, a mai povestit clarvăzătoarea, într-un interviu televizat, potrivit spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe