Cum arată Jennifer Lopez, la 51 de ani, complet nemachiată. Doar apropiații o văd așa pe celebra artistă. Foto

Iancu Andreea 05.08.2020, 13:25

Jennifer Lopez este o adevărată divă. Artista are mereu grijă să arate impecabil în fața publicului său și să fie într-o formă de excepție. Totuși, puțini au văzut-o pe cântăreață așa cum arată când se trezește dimineața. Deși are 51 de ani, Jennifer nu își arată nicio secundă vârstă, iar cea mai recentă imagine cu diva o arată complet nemachiată.

Artista arată uimitor, fără machiaj

Este un artist complet, fiind nu doar cântăreață și actriță, dar și o mamă iubitoare și o soție bună. Jennifer Lopez poate fi considerată de mulți un exemplu. Mai cu seamă că diva arată fenomenal la cei 51 de ani pe care îi are. În ciuda faptului că am văzut-o de multe ori la diferite evenimente, în ținute de gală, spectaculoase, prea puțin am admirat-o naturală.

În timp ce, în fața camerelor, Jennifer afișează ținute semnate de designeri cunoscuți și are grijă ca machiajul să fie impecabil, fiind înconjurată de profesioniști, în realitate diva este o femeie absolut normală. Fără fond de ten, fără fard pe pleoape sau gene false, Jennifer este însă la fel de frumoasă. Iar asta se vede în cea mai recentă postare a artistei.

Jennifer și-a surprins fanii cu o poză pe o rețea de socializare, în care apare complet nemachiată. Dis de dimineață, îmbrăcând încă halatul, diva s-a fotografiat fără pic de machiaj. Astfel, i-am putut admira tenul impecabil, fără urme de riduri, în afara celor de expresie.

Jennifer Lopez, nemachiată, la 51 de ani
Jennifer Lopez, nemachiată, la 51 de ani

Ce secret ascunde silueta divei

Dincolo de chipul fără cusur, Jennifer Lopez este o femeie cu o siluetă de invidiat. Vedeta este extrem de conștiincioasă, are o stil de viață sănătos și merge frecvent la sală. Pentru vârsta pe care o are, Jennifer arată impecabil. Are picioare tonifiate, un abdomen cu pătrățele și un fund bombat, cum multe femei și-ar dori.

Iar acest lucru se datorează și faptului că diva a renunțat să mai consume zahăr. Ea a adoptat recent o dietă fără carbohidrați și fără zahăr. De asemenea, tot ea l-a convins și pe Alex Rodriguez, iubitul său, să o urmeze.

După 24 de ore fără zahăr, fără carbohidraţi, deja învăţ multe despre ce face zahărul organismului şi de ce trebuie să stau departe de el, dezvăluia Jennifer într-o postare pe Instagram.

De asemenea, lipsa cafeinei este un alt aspect pe care Jennifer îl respectă. De foarte mult timp, artista nu mai consumă cafea cu cofeină.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...