Iulia Albu le spulberă pe Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan: “Mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și de bun simț să faci asta”

Iancu Andreea 21.10.2020, 15:30
Iulia Albu le spulberă pe Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan: “Mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și de bun simț să faci asta”

Iulia Albu este cunoscută pentru discursul său critic vis a vis de ținutele vedetelor. De altfel, stilista a vorbit recent despre modul în care se îmbracă două dintre ele, Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan. În cadrul rubricii sale din emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Iulia a criticat piesele vestimentare purtate de cele două.

Iulia Albu le critică dur pe Bianca Drăgușanu și Andreea Bălan

Prezentă în cadrul rubricii „Marțea Neagră cu Iulia Albu”, stilista a ales să dea un exemplu de „Așa nu” în cazul unor piese vestimentare purtate de cele două dive. Atât Andreea Bălan, cât și Bianca Drăgușanu, s-au fotografiat purtând haine din blană de vulpe, potrivit Iuliei Albu. Specialista în vestimentație militează pentru hainele din blană sintetică tocmai pentru a nu încuraja sacrificarea animalelor și a speciilor rare pentru confecționarea de piese de vestimentație.

Pe de altă parte, Iulia a fost văzută purtând o dată o haină de blană, despre care stilista recunoaște că este naturală. Totuși, ea a explicat că haina sa era produsă de o firmă renumită și că blana era tunsă de la oi. Acest lucru înseamnă că animalele nu au fost sacrificate și nici nu a fost jupuită blana cu tot cu piele.

De altfel, stilista mărturisește că a purtat o singură dată o capă din blană naturală de vulpe, după ce fostul său soț a insistat să o poarte la un eveniment.

„Eu nu doresc să fiu ipocrită. Am purtat o singură dată. A fost o blană pe care mi-a cumpărat-o fostul meu soț și pe care a insistat să o port la un eveniment. Am purtat-o singură dată și după care am aruncat-o la gunoi. Asta a fost.”, a povestit Iulia Albu.

Iulia Albu critică dur aparițiile Biancăi Drăgușanu și Andreei Bălan
Iulia Albu critică dur aparițiile Biancăi Drăgușanu și Andreei Bălan

Ce spune Iulia Albu despre cele două vedete

Extrem de aprigă în privința protecției animalelor, Iulia a vorbit despre alegerea făcută de Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu. 

„Sunt trei vedete care poartă blană naturală, într-un context în care mi se pare lipsit de orice fel de bun gust și bun simț să faci asta. Aceste animale nu sunt împușcate în sălbăticie ci sunt crescute în niște ferme, în niște condiții foarte urâte. Sunt electrocutate, jupuite de vii. Bănuiesc că pentru unele persoane merită să încaseze câteva sute de euro…pentru a promova așa ceva… Consider că pot să trag un semnal de alarmă”, spune Iulia Albu la Pro TV.

Vis a vis de cele două vedete, Iulia consideră că atât Andreea Bălan, cât și Bianca Drăgușanu, nu merită să fie considerate influenceri.

„Persoanele care fac asta în România, din punctul meu de vedere, nu merită denumirea de influenceri.”, a adăugat stilista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...