Iulia Albu, replică acidă pentru Loredana Groza, după ce s-a pozat în lenjerie intimă

Rădulescu Valentin 09.10.2020, 11:43
Iulia Albu, replică acidă pentru Loredana Groza, după ce s-a pozat în lenjerie intimă

Loredana Groza a primit replici acide din partea criticului de modă. Iulia Albu i-a criticat ținuta artistei pe care o poartă într-una dintre imaginile postate pe Instagram în cadrul unei emisiuni televizate. Loredana s-a afișat în lenjerie intimă, iar părerile fanilor au fost de astfel împărțite.

Iulia Albu a venit cu replici acide la adresa Loredanei Groza

Ca în fiecare săptămână, Iulia Albu a venit în platou la emisiunea ”La Măruță”, acolo unde a criticat ținutele purtate de mai multe vedete din România. De data această însă, designer-ul de modă a fost pusă să vorbească și despre ținuta Loredanei Groza, purtată într-una dintre fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Criticul de modă a spus că nu înțelege de ce cântăreața s-a fotografiat în lenjerie intimă tocmai ”în poieniță”. Aceasta a adus replici acide la adresa Loredanei, despre care a spus că lenjeria pe care o poartă este ceva în genul uneia dintre ținutele soacrei sale, doar că mai lung.

„Măi, soacra mea are ceva de genul, nu, staţi, staţi, că simt cum discuţia deja o ia pe altă parte. Deci, soacra mea are ceva de genul, dar lung. Este o chestie atemporală, asta vreau să subliniez.

Mie-mi place Loredana, dar nu înţeleg neapărat utilitatea de a poza în lenjerie, în această modalitate, în poieniţă. Aş fi înţeles-o dacă ar fi fost şi încălţată cu ceva mai extravagant, dar nu, nu cred. Nu cred că s-a trezit aşa, toată machiată, îmbrăcată, aranjată şi îmbrăcată sexy, în poiană. Deci nu e bine deloc, dar e mai puţin prost!”, a spus Iulia Albu despre ținuta Loredanei.

Iulia Albu, replică acidă pentru Loredana Groza, după ce s-a pozat în lenjerie intimă
Iulia Albu, replică acidă pentru Loredana Groza, după ce s-a pozat în lenjerie intimă

Loredana, taxată dur și de fani

Deși arată foarte bine la vârsta de 50 ani, unii urmăritori o taxează dur Loredana atunci când pozează în ținute atrăgătoare. Vedeta nu are nici un rid pe față, datorită faptului că de-a lungul timpului a suferit mai multe intervenții estetice. Lori are și acum o siluetă de invidiat menținută cu ajutorul exercițiilor fizice și a sportului, dar și așa este criticată dur de fani.

„Unde este Loredana cea adevărată?”,  „Cred că e prea mult, fiecare vârstă are frumusețea ei”, „O inimă de 16 ani, nu neg, un artist complet, dar și niște plasticieni buuuni!”, „Te rog să te uiți și în buletin, că ai o fată destul de mare”, „Când (…) nu prea are ce face, postează zilnic. Sau,mai bine zis, se pozează nonstop. Și arată că o damă de lux”, sunt unele dintre comentariile aduse la adresa cântăreței.