Irinel Columbeanu, adevărul despre mariajul cu Monica Gabor. „Da, banii au schimbat-o”

Badea Violeta 26.05.2022, 07:56

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de cinci ani și au împreună o fiică superbă, pe Irina. Povestea lor de iubire a fost adesea criticată din cauza diferenței de vârstă, dar și a statutului lor. Acum, la mai bine de 10 ani de la divorț, fostul milionar de la Izvorani a spus adevărul despre mariajul pe care l-a avut cu  modelul. Iată destăinuirile uluitoare ale bărbatului!

Cum au schimbat-o banii pe Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor s-au iubit în urmă cu mai bine de un deceniu. După ce povestea de iubire s-a concretizat cu un mariaj și o fetiță minunată, modelul s-a schimbat complet.

O spune chiar fostul milionar de la Izvorani, care a făcut, de curând, mai multe dezvăluiri în cadrul podcastului ,,Ameritat cu Nasrin”. Iată ce a spus despre mariajul pe care l-a avut cu mama copilului său.

„Da, au schimbat-o (banii n.r.), la modul în care a ajuns să fie poreclită ,,Scorpia de Izvorani”, în modul în care se purta cu ceilalți care o deserveau pe ea, gen fetele care o machiază la prezentări. Da, au schimbat-o.

Recent am văzut o filmare de la o prezentare a lui Botezatu și am văzut că avea o alură superficială, îi dojenea pe toți, totul îi puțea. I-am spus de mai multe ori că nu este frumos, dar nu am reușit să obțin o schimbare.

Nu banii au schimbat-o, ci lucrurile la care a început să aibă acces în felul acesta, e vorba de ,,power” (n.r. putere). Este adevărat că au fost prietene de ale mele care au observat acest aspect într-un stadiu mai incipient. Anna (n.r. Lesko) mi-a povestit ce a văzut în backstage-ul unui eveniment din acest punct de vedere.”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, santajat de Bogdan Draghici
Irinel Columbeanu și Monica Gabor

De ce s-ar fi despărţit, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Cuplul format din Irinel Columbeanu și Monica Gabor a fost, fără îndoială, unul extrem de controversat. Mulți au acuzat-o pe femeie că s-a căsătorit cu celebrul afacerist doar pentru starea acestuia financiară.

Cu toate astea, relația lor a reușit să reziste, apoi a apărut și rodul iubirii lor, Irinuca. După un timp, lucrurile nu au mai funcționat între cei doi și s-a ajuns la despărțire.

Acum însă, ies la iveală amănunte mai puțin cunoscute din culisele acestei povești de iubire care, cu siguranță, au avut un impact major asupra deznodământului nefericit.

Irinel Columbeanu a spus că Monica Gabor s-a enervat la culme atunci când soțul ei a fost prins în jacuzzi cu mai multe fete de oraș, astfel că a decis să divorțeze.

Acum, afaceristul din Izvorani a explicat că lucrurile nu au stat deloc așa cum s-a scris în presă și cum a crezut Monica. Fostul milionar este de părere că tinerele au fost plătite de anumite persoane care i-au vrut răul.

,,Monica Gabor a fost pradă mai ușoară. Divorțul a fost grăbit prin niște metode expuse chiar în acest volum de altfel (n.r. Chintesența). Fetele cu care am fost surprins în acel jacuzzi au fost plătite să ajungă acolo. Am auzit teorii care spunea că poate Monica a fost în spatele acestei înscenări.

Au fost atâtea teorii că nu cred că aveți dvs. minute. Eu mai mult decât să le dau afară și să le explic unde este poarta, ca să plece spre nord în orașul Brașov, de unde erau, cu propria lor mașină, deși nu înțelegeam cum puteau să conducă că erau bete amândouă, ce altceva să fi făcut.”, a precizat Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe