Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Fostul afacerist, transportat de urgenţă la spital (exclusiv)

Ioana Bucur 25.02.2022, 22:17
Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Fostul afacerist, transportat de urgenţă la spital (exclusiv)

Veste îngrijorătoare despre celebrul afacerist din Izvorani. La doar câteva zile după lansarea celui de-al doilea volum al cărții sale, „Apofenia”,  Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Fostul soț al Monicăi Gabor a fost transportat de urgență la un spital din București, unde medicii au decis să rămână internat pentru câteva zile.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral

Pe 16 februarie, omul de afaceri și-a lansat cel de-al doilea volum al cărții sale, „Istoriile unui vehement”. Din nefericire, nu s-a putut bucura liniștit de eveniment. Câteva zile mai târziu, Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral.

Fostul soț al Monicăi Gabor a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar de Urgență Elias. Medicii care l-au preluat și stabilizat au decis ca el să rămână internat în unitatea medicală pentru câteva zile. În prezent, este în afara oricărui pericol.

Reporterii redacției Playtech – Impact.ro au reușit să ia legătura cu Irinel Columbeanu, afaceristul oferind detalii noi despre starea sa de sănătate. Se pare că nu este primul AVC suferit, Irinel Columbeanu trecând printr-un episod asemănător și în 2018.

„Sunt bine, mă rog, nu sunt nemaipomenit dar… În situaţia asta sunt bine. După lansarea cărţii, am făcut un AVC, imediat după. M-am stresat, oboseala. Am mai avut unul în 2018. Tot asta a fost, atac vascular cerebral.

Sunt OK, nu ştiu când mă externează, probabil că în curând, sunt la Elias internat, doamna doctor Petrescu are grijă de mine. Mi s-au făcut toate investigaţiile, inclusiv un CT. Nu mă poate vizita nimeni din cauza Covid-19. Da, sunt pe salon. M-a luat salvarea de acasă”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Afaceristul ne-a mai dezvăluit că luni va suferi o operație de cărțare a carotidei, urmând să îi fie montat un stent.

„Irina știe, am vorbit cu ea cum vorbesc eu. Luni am operație de curățare a carotidei, depunere de colesterol și montare stent”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Fostul afacerist, transportat de urgenţă la spital
Irinel Columbeanu

Ce l-a impresionat prima oară la Monica Gabor

Dezvăluirile făcute în „Apofenia” se concentrează pe una dintre cele mai controversate perioade din viața sa, relația și căsnicia cu Monica Gabor. Columbeanu a descris în paginile cărții cele mai importante momente din acei ani: prima întâlnire, începutul poveștii lor de dragoste, nunta, nașterea și botezul fiicei lor.

„Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri, și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă. Coborâră toți patru cu liftul. Atunci Ili constată că Monica era ceva mai înaltă decât el și că parfumul ei era discret…”, a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011. Monica Gabor locuiește acum în Statele Unite ale Americii împreună cu fiica lor, Irina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...