Ipostaza neaşteptată în care a fost surprins Gică Hagi. Ce s-a întâmplat la petrecerea lui Stere Halep, tatăl Simonei

Cristian Cojocaru, Daria Petrescu 28.02.2021, 14:29
Ipostaza neaşteptată în care a fost surprins Gică Hagi. Ce s-a întâmplat la petrecerea lui Stere Halep, tatăl Simonei

Ipostaza în care a fost surprins patronul Viitorului, Gică Hagi este una mai puțin obișnuită. La petrecerea lui Stere Halep, tatăl Simonei Halep, ”Regele” fredona cu foc melodii consacrate ale unei echipe de fotbal din România.

Ipostaza în care a fost surprins Gică Hagi

Gheorghe Hagi a fost surprins la o petrecere machedonească la care participa, în timp ce fredona înfocat versurile melodiilor suporterilor dinamoviști. Imaginile datează din anul 2018 și au fost făcute publice de către Ziare.com. La acea vreme, fostul internațional român se afla alături de un solist machedon, Pindu. Cei doi au încins atmosfera la propriu prin versurile pe care le cântau.

Hora de zile mari a fost încinsă de lumea care se bucura din plin de audiție. Printre versurile cântate, din înregistrare se aud răsunând ”Cei ce sunt dinamoviști, niciodată nu sunt triști. Dac-arbitrii n-ar fi hoți, Dinamo ar bate pe toți”. În aceeași înregistrare se poate observa cum soția patronului de la Viitorul, Marilena, Stere Halep – tatăl Simonei Halep dar și Decebal Curumi sunt încântați de interpretarea lui Hagi.

Este foarte cunoscut faptul că în Constanța, comunitatea dinamoviștilor este foarte mare. Același lucru poate fi observat și în postările Peluzei Cătălin Hîldan. Vânzările de bilete din această parte a țării este foarte mare. Sume importante sunt transferate în cadrul clubului cu ajutorul cardurilor DDB.

”Regele” a fost suprins în cadrul unei petreceri în timp ce fredona meldoiile suporterilor lui Dinamo
”Regele” a fost suprins în cadrul unei petreceri în timp ce fredona meldoiile suporterilor lui Dinamo

 ”Regele” nu este agreat de suporterii clubului Dinamo

Gică Hagi nu este agreat de către suporterii echipei Dinamo, după ce acesta a scris istorie în tricoul rivalei Steaua, în anii ’80. Imaginile au fost postate la scurt timp după ce Viitorul Constanța patronat de Gheorghe Hagi a umilit echipa din Ștefan cel Mare cu un scor de 5 -0. Nu a fost invocată nici o discuție despre arbitri, astfel că tinerii jucători ai Viitorului au transformat ”câinii” în simple jaloane.

Eșecul suferit de Dinamo le-a provocat multă durere suporterilor care ar fi intrat în vestiar peste Jerry Gane. Multiplul campion cu Dinamo, atât în rol de tehnician cât și de jucător, Ion Marin, a dezvăluit totul. Reacția acestuia a fost extrem de dură cu privire la atitudinea abordată de fanii clubului. Marin afirmă că autoritatea lui Gane a fost ”distrusă” după acest epoisod.

”Și eu am auzit lucrul acesta, că au intrat doi suporteri în vestiar și și-au permis să dea indicații de joc! Pur și simplu l-au desființat pe Jerry, i-au distrus personalitatea, i-au distrus autoritatea. Dacă s-a întâmplat lucrul acesta, este începutul dezastrului. N-au voie în vestiar! Ce să caute acolo? Ce să caute în vestiar? Lasă, domnule, antrenorul în pace! Eu îl luam de mână și îl aruncam pe ușă afară! Dacă asta s-a întâmplat, Jerry nu mai poate să antreneze la Dinamo”, a declarat Ion Marin, pentru Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe