Ioniţă de la Clejani, prima reacţie după ce şi-a reclamat fiul la poliţie: “Tehnologia depăşeşte natura umană”

Ana Anitoiu 07.06.2021, 16:37

Ioniţă de la Clejani a făcut o declarație după ce şi-a reclamat fiul la poliţie. Artistul a explicat de ce a ajuns Fulgy să aibă un astfel de comportament. Tânărul a fost prins drogat la volan și ulterior a amenințat mai multe vedete, printre care s-a numărat și tatăl său. În plus, el a anunțat că își va face rău.

Fulgy, reclamat la Poliție chiar de Ioniță de la Clejani

Ioniță de la Clejani este obișnuit ca împreună cu soția lui, Viorica, să facă tot posibilul să își ajute cei doi copii – Margherita și Fulgy, în contextul în care amândoi au avut probleme cu legea. Însă, acum, artistul a ajuns să își reclame propriul fiu la poliție. Tânărul a amenințat pe internet mai multe vedete, printre care s-au numărat tatăl lui, dar și Antonia și Alex Velea, și a spus că își va face rău.

”În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare”, a arătat un comunicat al Poliţiei.

Ionita de la Clejani, prima reactie dupa ce l-a reclamat pe Fulgy la politie
Fulgy

Prima reacție a lui Ioniţă de la Clejani, după ce şi-a reclamat fiul la poliţie

După reclamația făcută de tatăl său, Fulgy a fost dus la un spital de psihiatrie. În ciuda faptului că s-a văzut nevoit să îl reclame la poliție, Ioniță de la Clejani i-a luat apărarea fiului său, explicând motivul pentru care tânărul are un astfel de comportament în ultima perioadă.

”Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani despre fiul său, la Antena Stars.

Fulgy a negat că a consumat droguri

Recent, tânărul a fost prins drogat la volan. După ce i-au fost recoltate probe biologice la INML, s-a aflat că a consumat canabis. Însă, fiul cuplului Viorica și Ioniță de la Clejani a declarat că nu a consumat substanța interzisă, ci că a petrecut timp alături de alte persoane care au consumat-o. Vezi AICI ce avere are Fulgy!

”Ieri, m-am trezit, am fost am mâncat, iar seara pe la șapte opt am fost pe la Alex Velea, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. De obicei în studiouri, nu la Alex Velea se fumează iarbă. După petrecerea asta frumoasă pe care am dat-o la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui care nu aveau niciun drog asupra lor. Atât ei, cât și eu am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă pentru că, v-am spus, eu, personal, sunt plictisit de ele”, a declarat Fulgy.