Ce avere are Fulgy, fiul Clejanilor, la doar 23 de ani. De unde a câștigat un milion de euro

Iancu Andreea 03.06.2021, 13:25
Ce avere are Fulgy, fiul Clejanilor, la doar 23 de ani. De unde a câștigat un milion de euro

Fulgy, fiul Clejanilor, șochează cu o nouă declarație în care dezvăluie ce avere are. Tânărul de numai 23 de ani se laudă cu resurse financiare impresionante, afirmând că a câștigat chiar și un milion de euro. Într-un interviu recent, la doar câteva zile după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, Fulgy a vorbit despre zvonurile privind sumele de bani pe care le cheltuie pe droguri și la cazino.

Ce avere are Fulgy, fiul Clejanilor, la vârsta de 23 de ani

Viorica și Ioniță de la Clejani au parte constant de emoții din cauza celor doi copii ai artiștilor. Atât Marga cât și Fulgy au fost implicați în scandaluri privind consumul de droguri. Recent, protagonistul a fost fiul Clejanilor, după ce Fulgy a fost prins de polițiști sub influența drogurilor, la volan. În contextul în care tânărul a fost acuzat că ar fi cheltuit sute de mii de euro pe droguri și la cazino, Fulgy a dezvăluit ce avere are, în ciuda vârstei sale fragede. Fiul Clejanilor susține că a cheltuit la jocurile de noroc doar banii câștigați de el. În plus, planurile de viitor ale lui Fulgy iau în calcul implicarea sa în afaceri imobiliare.

Eu, într-un an aproximativ, am văzut pe statisticile de la Google, Youtube, am aproape un milion de euro de la YouTube. În afară de asta, am 6-7 apartamente, 3-4 terenuri de 5000 de metri pătraţi şi vreau să fiu dezvoltator imobiliar, să merg pe şantier la 7 de dimineaţa. Nu-i problemă, învăţ. Am pierdut la cazino sute de mii de euro, bani făcuţi de mine. Sunt în viaţă, am putere, şi promit că într-un an sunt milionar fără să fac nimic, doar zic pâs. Eu nu mai cânt nici măcar alături de familia mea, că îmbrăcat de 10.000 nu pot să mă duc la o nuntă şi să-i fac plăcerea unui om care vorbeşte prost, a mărturisit Fulgy, la Antena Stars.

Fiul Clejanilor, Fulgy, a dezvăluit ce avere are
Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri privind consumul de droguri

Care este motivul pentru care tânărul s-a apucat de droguri

Fiul Clejanilor a dezvăluit în cadrul interviului televizat cine la determinat să se apuce de consum de droguri. Problemele lui Fulgy cu substanțele interzise ar fi pornit de la o fată. Tânărul a povestit faptul că a avut o relație cu o tânără care provenea dintr-o familie cu un istoric îndoielnic. În plus, el a precizat că a fost o perioadă de timp spionat de către iubita sa.

Am să fiu onest. Până la vârsta de 9 ani eu nu ieşeam afară, pentru că nu mă lăsa tatăl meu, studiam. După aceea am fost cu o fată într-o relație toxică, nu pot să dau nume, pentru că mi-e frică după, dacă merg pe stradă să nu-mi dea cineva cu ceva în cap. Numele e foarte mare, e vorba de cel mai mare interlop al Bucureştiului, care a apărut şi în filme. Fata asta a stat cu mine un an, m-a spionat, să vadă ce fac eu şi familia mea, a declarat Fulgy la Antena Stars.

Mezinul din familia Clejanilor a recunoscut că a consumat droguri în cadrul unor petreceri, dar și din pricina anturajului nepotrivit pe care îl avea iubita sa. Totodată, tânărul regretă acest comportament.

Ea s-a îndrăgostit de mine, eu am luat-o de la altul, de la fiul interlopului de care spun. Când am dus-o la detectorul de minciuni, acum 4-5 ani, ca să aflu ceva anume, i s-a făcut rău imediat. Anturajul ei, pus de şmecherii ăştia de care spun…Recunosc, am consumat THC, canabinoid, aşa se cheamă. Şi la diferite petreceri, toată lumea se droghează. Eu nu pot să trag pe nas, că deja respir greu. Fumează Snoop Dog iarbă, dar eu…Nu trag pe nas, dar iarba e medicinală, a mai spus Fulgy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...