Ion Țiriac s-a despărțit de iubită și e din nou burlac, la 82 de ani. Ce a făcut Irina Deleanu de ziua lui

Stan Filon 19.05.2021, 20:01
Ion Țiriac s-a despărțit de iubită și e din nou burlac, la 82 de ani. Ce a făcut Irina Deleanu de ziua lui

Ion Țiriac s-a despărțit de iubită, la vârsta de 82 de ani! Totul a ieșit la iveală recent, când miliardarul și-a aniversat la Madrid ziua de naștere. Iubita lui, Irina Deleanu, cu 37 de ani mai tânără decât el, nu a fost prezentă la petrecerea organizată de omul de afaceri.

Ion Țiriac s-a despărțit de iubită și e din nou burlac, la 82 de ani

Ion Ţiriac a împlinit recent vârsta de 82 de ani. În toți acești ani, omul de afaceri a avut mai multe relații cu femei celebre și mai puin celebre. A avut mereu alături de el câte o prezență feminină, însă acum se pare că a rămas singur, după ce relația cu fosta gimnastă Irina Deleanu s-a încheiat.

Presa a scris că Ion Țiriac și Irina Deleanu, fosta mare gimnastă, în vârstă de 45 de ani, ar forma un cuplu, căci erau nedespărțiți de la toate evenimentele importante. Nici nu s-au obișnuit bine cu noul cuplu, că veștile proaste au și venit. Se pare că relația lor a avut mult de suferit în ultima perioadă, iar sentimentele s-au răcit, potrivit ziare.com.

Ion Tiriac s-a despartit de iubita si e din nou burlac, la 82 de ani
Ion Tiriac s-a despartit de iubita si e din nou burlac, la 82 de ani

Ce a făcut Irina Deleanu pe data de 9 mai

Pe 9 mai a fost ziua lui Ion Țiriac, iar petrecerea a avut loc la Madrid, unde omul de afaceri se afla deja pentru a organiza turneul de tenis din capitala Spaniei. Irina Deleanu a preferat însă să comenteze de la București finala Cupei Mondiale la gimnastică ritmică. De altfel, fosta iubită a miliardarului este președintele Federatiei Române de Gimnastică Ritmică. Acest lucru a adâncit zvonurile care spun că cei doi s-ar fi despărțit.

Ilie Năstase a lipsit și el de la ziua miliardarului, după ani de zile în care au petrecut pe data de 9 mai. Anul acesta, fostul număr 1 mondial a spus că nu vrea să mai zboare atâtea ore cu avionul, mai ales că era obligat să poarte și mască de protecție. Ilie Năstase a spus că se va revanșa față de bunul său prieten.

Ilie Năstase a ratat și el petrecerea lui Țiriac

„Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles!”, a declarat Ilie Năstase pentru playsport.ro.

„Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc. Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea!. În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!”, a adăugat Ilie Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...