Ion Țiriac nu e obișnuit să primească astfel de lovituri. Ce a pățit miliardarul

Diana Radu 05.08.2020, 09:30
Ion Țiriac nu e obișnuit să primească astfel de lovituri. Ce a pățit miliardarul

Pandemia i-a afectat afacerea miliardarului Ion Țiriac. Turneul de tenis Master 1000 de la Madrid, unde acesta este proprietarul licenței, programat în perioada 12-20 septembrie, a fost anulat. Anunțul a fost făcut de către organizatorii evenimentului.

Lovitura primită de Ion Țiriac pe plan financiar

Turneul de tenis Masters 1000 de la Madrid în care Ion Țiriac s-a implicat financiar a fost anulat din cauza pandemiei. Turneul ar fi urmat să aibă loc în perioada 12 – 20 septembrie. Însă, din cauza gradului de răspândire a virusului în capitala Spaniei, guvernul regiunii Madrid a recomandat anularea turneului.

„După ce au examinat situaţia luni întregi, organizatorii Mutua Madrid Open au fost nevoiţi să anuleze turneul din cauza conjuncturii dificile provocate de infecţia cu Covid-19 la toate nivelurile”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Turneul a mai fost o dată anulat în luna mai, atunci când a fost inițial stabilit pentru 12 – 20 septembrie. Însă, având în vedere că situația nu s-a îmbunătățit, organizatorii au luat decizia de a anula desfășurarea competiției pentru a nu pune în pericol sănătatea sportivilor, a publicului sau a angajaților.
ion titiac, turneu de tenis, madrid
Lovitura primită de Ion Țiriac pe plan financiar

Autoritățile din Madrid precizau într-un comunicat la 1 august că decizia privind desfășurarea turneului de la Madrid îi aparține lui Ion Țiriac. „Decizia finală privind desfăşurarea Mutua Madrid Open 2020 va fi luată de Ion Ţiriac şi Super Slam Ltd., proprietarul licenţei turneului”, se menţiona pe 1 august într-un comunicat al autorităţilor madrilene.

Rafael Nadal și-ar fi dorit să joace la Madrid. Tensimenul spaniol își anunțase deja participarea la turneu,  lăsând să planeze îndoiala în legătură cu prezenţa sa la US Open, turneu ce va avea loc din 31 august până pe 13 septembrie.

„Este adevărat, Feli. Ne vedem în septembrie la Madrid. Sperăm că totul va fi bine până atunci”, a scris atunci N.2 mondial pe Twitter, răspunzând unui mesaj al directorului turneului din capitala Spaniei, Feliciano Lopez.

Urmăriți Impact.ro și pe