Ion Țiriac, jignit fără precedent după meciul Simonei Halep. Acuzațiile care au apărut la adresa românului

Iancu Andreea 16.02.2021, 15:01

Românii au urmărit cu sufletul la gură partida de tenis disputată astăzi între Simona Halep și Serena Williams. Din păcate, sportiva noastră nu a reușit să treacă de mult prea determinata americancă și a pierdut cu scorul de 3-6, 3-6, în sferturile de finală de la Turneul Australian Open. După meciul româncei însă, au apărut acuzații la adresa unuia dintre cei mai bogați români, fost tenismen și el. Cine l-a jignit pe Ion Țiriac după meciul Simonei Halep?

Ion Țiriac, jignit după meciul Simonei Halep. Ce cuvinte dure au fost lansate la adresa miliardarului

Intensitate fără margini și multă emoție au marcat partida de tenis în care Simona Halep a avut-o de cealaltă parte a fileului pe Serena Williams. Numărul 11 WTA a întâlnit-o pe românca noastră, clasată pe locul doi la nivel mondial, în cadrul Turneului de la Australian Open. După un meci în care Simona a manifestat unele episoade de ezitare și a făcut unele erori, Serena a reușit să se impună pe tabelă și astfel Halep a părăsit competiția australiană după o oră și 21 de minute în teren. Totuși, o afirmație dură a umbrit și mai mult această pierdere suferită de sportiva noastră. Ion Țiriac, unul dintre susținătorii româncei, a fost jignit după meciul Simonei Halep.

Aflat în loja susținătorilor Serenei Williams, soțul sportivei a urmărit meciul și a apreciat fiecare rezultate favorabil al partenerei sale. După ce partida s-a încheiat, Alexis Ohanian a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îl insultă pe fostul tenismen, Ion Țiriac.

E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac, a scris Ohanian, imediat după ce soția sa a obținut victoria în faţa Simonei Halep.

Ion Țiriac alături de Serena Williams
Ion Țiriac alături de Serena Williams

De ce sunt Ion Țiriac și Alexis Ohanian în conflict

Președintele Federației Române de Tenis, Ion Țirac, în vârstă de 81 de ani, a stârnit controverse după o afirmație considerată de unii deplasată. Omul de afaceri român a susținut că Serena Williams ar fi trebuit să se retragă, mai cu seamă că se apropie de împlinirea a 40 de ani, și-a construit deja un palmares impresionant, având până în prezent 73 de titluri WTA. Jucătoarea profesionistă de tenis a fost lider mondial ani buni, fiind una dintre cele mai de temut adversare în lumea tenisului.

Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!, spunea omul de afaceri, afirmație care l-a făcut pe soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, să reacționeze.

E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, ca răspuns.

Iar conflictul nu s-a încheiat aici. Soțul Serenei, în vârstă de 37 de ani, a mai postat afirmații jignitoare la adresa lui Țiriac, susținând că omul de afaceri nu a făcut performanță în tenis.

A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane), a mai postat Ohanian.

Urmăriți Impact.ro și pe