Soțul Serenei Williams i-a pus gând rău lui Țiriac. Alexis Ohanian este pus pe scandal și aruncă cuvinte grele

Cristian Cojocaru 06.01.2021, 17:41
Soțul Serenei Williams i-a pus gând rău lui Țiriac. Alexis Ohanian este pus pe scandal și aruncă cuvinte grele

Disputa dintre soțul Serenei Williams și omul de afaceri Ion Țiriac, pare că merge la nivelul următor. Scandalul dintre cei doi ia amploare, iar Alexis Ohanian îl atacă și mai dur pe magnat, aruncând cuvinte grele la adresa acestuia pe o rețea de socializare.

Soțul Serenei Williams aruncă următorul atac

Dacă zilele trecute a izbucnit un scandal între Alexis Ohanian și cunoscutul om de afaceri, Ion Țiriac, în loc ca lucrurile să se calmeze, acestea iau amploare. Astfel, Soțul americancei, îl atacă și mai dur pe fostul jucător de tenis român. Disputa între cei doi a început atunci când Țiriac a declarat în cadrul unei emisiuni că Serena Williams ar trebui să se retragă din lumea sportive din cauza vârstei și al numărului de kilograme.

„La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

La auzul acesei declarații, Ohanian a ieșit în apărarea soției sale și a reacționat comentând la o postare cu un articol din presa internațională care a preluat declarația lui Țiriac.

„Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian.

La scurt timp, Ohanian a mai adăugat o postare, și mai dură decât prima, pe contul său de Twitter. 
La scurt timp, Ohanian a mai adăugat o postare, și mai dură decât prima, pe contul său de Twitter.

A doua postare, mult mai dură

În urma acestei declarații a președintelui FRT, Serena Williams a refuzat să mai joace în cadrul turneului de la Madrid patronat de Țiriac. La scurt timp, Ohanian a mai adăugat o postare, și mai dură decât prima, pe contul său de Twitter.

„A trebuit să caut pe Google… se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat printr-un emoticon)”, a scris Alexis Ohanian într-un comentariu pe rețeaua de socializare.

Simțind că parcă nu i-a spus tot ceea ce avea pe suflet, soțul jucătoarei de tenis a mai adăugat un al treilea mesaj pentru omul de afaceri romând numindu-l ”clovn rasist/sexist”.

 „2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea.”, a fost cel de-al treilea comentariu.

Ion Țiriac a făcut și în trecut comentarii controversate la adresa Serenei Williams. Astfel, în 2018, într-un interviu acord celor de la Sport Bild, a menționat faptul că tenisul feminin duce lipsă de personalități importante. Întrebat ce părere are despre Serena Williams, Țiriac a răspuns:

„Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin.”

Urmăriți Impact.ro și pe