EXCLUSIV

Înțelegerea tacită dintre Loredana şi Delia. Ce fac cele două fără ca nimeni să ştie: „E prima la care apelează” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 22.10.2021, 20:15
Înțelegerea tacită dintre Loredana şi Delia. Ce fac cele două fără ca nimeni să ştie: „E prima la care apelează” EXCLUSIV

Delia și Loredana Groza se întrec pe scenă în concerte, în lansări de melodii, în ținute excentrice și deosebite, precum și în topul celor mai bune voci feminine autohtone Cu toate acestea, talentul și aprecierea de care se bucură, nu le-a făcut să se considere rivale. Din contră. Cele două chiar își împart, în secret și joburile pe care din motive obiective nu le mai pot onora. ”S-a întâmplat ca Loredana să nu poată onora toate concertele, dintr-o anumită perioadă, așa cum s-a întâmplat recent, când a avut un repaus de zece zile. Prima la care apelează Loredana e Delia. Valabil și invers”, ne-a declarat o persoană din anturajul celor două vedete.

S-a aflat care este înțelegerea tacită dintre Loredana şi Delia

În acest an, Delia și Loredana Groza au fost protagonistele unui moment incendiar, care i-a lăsat cu gura căscată pe toți din jur. Vedetele de la Antena 1, juratele de la „X Factor”, s-au sărutat pe scenă, în fața camerelor de filmat, ci nu o dată, ci de două ori, în cadrul Galei Premiilor iUmor, unde Lredana era invitată să decerneze un trofeu. Delia a fost cea care a avut inițiativa, Loredana nu s-a ferit, iar momentul a fost unul savuros.

Tot în acest an, Delia și Loredana Groza distrat împreună peste hotare, tocmai în Mexic, acolo unde și-au petrecut vacanța. Vedetele s-au întâlnit la masă în resortul în care era cazată Delia și au profitat de muzica bună pentru a dansa pe scaune și mese.

S-a aflat care este intelegerea tacita dintre Loredana si Delia
S-a aflat care este intelegerea tacita dintre Loredana si Delia

Comparată cu Loredana

Este cunoscut faptul că Delia își schimbă look-ul foarte des, motiv pentru care este considerată chiar una dintre cele mai cameleonice vedete de la noi. Iar noua ei imagine i-a făcut pe fani să fie comparată cu Loredana.

Altfel, Delia a a revenit cu un nou single, o piesă de dragoste cu mesaj profund, de suflet, compusă integral chiar de artistă care se numește ”Între noi” și care a fost lansată astăzi cu videoclip oficial. Costurile acestuia, cu ținutele și decorurile, au fost de aproximativ 10.000 de euro. Producția piesei a fost făcută de Alex Cotoi, cu care artista a colaborat pentru alte single-uri precum ”Racheta”, ”Să-mi cânți”, ”Aruncă-mă” sau ”Cum era” cu Nane. ”Între Noi” are un videoclip artistic, minimalist pentru care Delia a colaborat cu Bogdan Daragiu, care este regizor și director de imagine. Artista a împărtășit extrem de entuziasmată fanilor pe social media că este una dintre piesele compuse de ea de care este foarte atașată, cu un videoclip de care este mândră și pe care abia aștepta să îl poată lansa.

Anul acesta, Delia a lansat și single-ul ”Racheta” via NFT în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury. De asemenea, a urcat pe scena de la UNTOLD unde a cântat alături de Steve Aoki, unul dintre cei mai cunoscuți DJi din lume, piesa ”Bella Ciao”, cunoscută publicului din serialul ”La Casa de Papel” de pe Netflix.

Urmăriți Impact.ro și pe