Delia, dezvăluire neaşteptată din copilărie. Pe cine “chinuia” când era mică: “Îi făceam rele”

Badea Violeta 22.10.2021, 13:14
Delia, dezvăluire neaşteptată din copilărie. Pe cine “chinuia” când era mică: “Îi făceam rele”

O nouă ediția „IUmor” se va difuza sâmbătă, 23 octombrie, la Antena 1. Printre concurenți se va regăsi și un maestru păpușar venit din Bulgaria. Numărul său le va da fiori celor trei jurați, iar cea mai afectată pare să fie Delia. Artista va face o dezvăluire neaşteptată din copilărie. Fanii vor rămâne fără cuvinte.

Delia, amintiri din copilărie

Telespectatorii vor putea urmări a cincea ediție „IUmor” din acest sezon sâmbătă, 23 octombrie, la Antena 1. Aceasta se anunță a fi una de neuitat. Noi concurenți vor încerca să-i impresioneze pe Cheloo, Delia și Mihai Bendeac. Printre aceștia se va numără și un maestru păpușar care le va da palpitații celor trei jurați.

La finalul numărului care se anunță a fi unul spectaculos, Delia va face o dezvăluire neașteptată. Îndrăgita cântăreață mărturisește că nu i-au plăcut niciodată păpușile. În schimb, sora sa a avut astfel de jucării, doar că nu rezistau prea mult din cauza artistei.

„Mie nu îmi plac păpușile absolut deloc! Nu am avut păpușă când eram mică, sora mea a avut, iar eu îi făceam rele – o tundeam, o mâzgăleam cu pixul”, a spus jurata „IUmor”.

Juratii iUmor
Juratii iUmor

„Când era mică făcea multe trăsnăi”

În urmă cu ceva timp, mama Deliei a fost invitată la o emisiune tv și a dezvăluit că artista făcea numai trăsnăi în copilărie. Artista este o persoană plină de energie pozitivă, iar când avea o vârstă fragedă era și mai și. Cât era ziua de lungă, solista alerga fără astâmpăr și făcea tot felul de năzbâtii.

„Pe ea am bătut-o, dar pe Oana nu. Când era mică făcea multe trăsnăi. A băgat-o şi pe Oana în maşina de spălat, dar asta nu-i nimic.

Dacă ar fi furat bani, nu aş fi bătut-o, dar făcea multe lucruri. Nu s-a inventat vreo corecţie pentru Delia nici acum. Răzvan (n.r. soţul ei) este genul de om tolerant.

Încercăm toţi din familie să o conservăm, nu să o schimbăm. Ea nu mai poate să dea acelaşi randament, dacă noi vrem să fie altfel.

O lăsăm să se exprime aşa cum ştie ea. Şi acasă, se maimuţăreşte. Răzvan este genul de om care îi conduce afacerea, este ca o cloşcă, îi dirijează drumul”, a dezvăluit Gina Mocanu la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe