S-a filmat aşa şi a pus totul pe internet. Loredana Groza, taxată imediat de fani: „Cam mult”

Iancu Andreea, Anca Lupescu 19.10.2021, 09:40

Loredana Groza nu ezită să ne uimească pe toți cu noi și noi apariții. Diva, care în ultimii ani a devenit o prezență extrem de activă în mediul online, își promovează adesea imaginea de femeie fatală, extrem de senzuală, înnebunind bărbații cu postările sale de pe rețelele de socializare. De curând, Loredana Groza s-a filmat din nou și a pus totul pe internet, iar reacțiile internauților n-au întârziat să apară. Artista pare să renunțe pe zi ce trece tot mai mult la inhibiții.

Loredana Groza s-a filmat din nou, dezvăluindu-se pe internet

Una dintre personalitățile emblematice din muzica românească reușește să se mențină actuală și proaspătă, în ciuda vârstei din buletin. Se pare că pentru Loredana, cei 51 de ani împliniți sunt doar un număr, atitudinea ei fiind cea care o definește. Iar una dintre cele mai recente postări ale sale o demonstrează. Loredana Groza a lăsat din nou inhibițiile și pudoare deoparte și s-a filmat într-o postură demnă de producțiile pentru adulți, după care a pus totul pe contul său de Instagram.

Solista, care afișează o formă de invidiat, nu renunță la a provoca imaginația bărbaților și de curând își dezvăluie din nou trupul. De data aceasta, Lori a ales să îmbrace o ținută sumară, care i-a dezgolit decolteul generos dar și picioarele și posteriorul, în timp ce o pereche de cizme cu toc înalt au completat imaginea extrem de sexy. Vedeta s-a filmat în timp ce mergea pe banda destinată exercițiilor cardio, în ciuda ținutei total neadecvate pentru o astfel de activitate.

Cardio on High Heels? (n.r. – Cardio pe tocuri), a scris Loredana în dreptul clipului postat pe contul său de Instagram.

Loredana Groza s-a filmat și a pus totul pe internet
Lori, într-o nouă postare senzuală, pe Instagram

Reacțiile fanilor săi: „Cam mult”

După imaginile nonconformiste, Loredana a fost asaltată de un val de comentarii, extrem de diferite. În timp ce unii o apreciau pentru forma de invidiat și pentru faptul că își exprimă senzualitatea tot mai mult, alții au taxat-o aspru pe cea care este una dintre cele mai bune voci din România. Clipul a strâns peste 10.600 de aprecieri pe Instagram, în timp ce comentariile nu au mai contenit.

Cam exagerat pt vârsta dânsei… arată bine, nu contest, însă cam mult

Numai cardio nu e asta

Daca alergi cu alea pe banda esti tare de tot , au fost câteva dintre comentariile răutăcioase la postarea Loredanei.

O mulțime de aprecieri s-au regăsit însă printre reacțiile negative, Lori fiind lăudată pentru atitudinea sa și pentru trupul demn de admirație pe care îl afișează mereu.

Asta inseamna atitudine!?❤️

awww? m-am topit ?❤️? esti absolut incredibila, te pupacesc si te iubesc mult mult drag

Lori ești o cântăreață frumoasă și sexy, sunt aprecierile primite de artistă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...