Întâmplarea ciudată prin care a trecut Marian Olteanu, David din serialul Clanul. Putea să rămână cu sechele. „Nimeni nu s-a prins”

Andra Daoud 20.09.2022, 15:15
Întâmplarea ciudată prin care a trecut Marian Olteanu, David din serialul Clanul. Putea să rămână cu sechele. „Nimeni nu s-a prins”

Actorul Marian Olteanu a făcut trecerea de la scena de teatru către televiziune odată cu apariția serialului „Clanul”. El îl interpretează pe David, unul dintre personajele principale, în producția care a debutat luni seara la Pro TV. Puțini știu însă că Marian a trecut printr-o întâmplare care putea avea urmări grave, chiar în timp ce se afla pe scena de la teatru.

Întâmplarea care și-a pus amprenta asupra lui Marian Olteanu

Serialul „Clanul” a debutat luni seara pe Pro TV, iar unul dintre personajele principale este interpretat de actorul Marian Olteanu. Actorul recunoaște că noul rol îl provoacă și i se potrivește în egală măsură, mai ales că personajul lui are parte de acțiune din plin. Marian a dezvăluit că i-ar plăcea să își facă singur cascadoriile, dar că unele sunt prea periculoase pentru a a fi lăsat să le încerce.

Marian Olteanu spune că atunci când se află pe scenă sau pe platoul de filmare dispar toate fricile, dar recunoaște că a avut parte și de momente dureroase, la propriu, în carieră.

„Nici cu înălțimea nu am nicio problemă. Uite acum mi-am adus aminte că la teatru, înainte să se închidă stagiunea, am avut un spectacol și am căzut cu decorul de la 3 metri și jumătate. Nu am frică de înălțime. Cei din sală nu au avut nicio reacție, nu au sunat la 112. Nu s-a întâmplat absolut nimic. Am justificat momentul. Am avut norocul că totul s-a întâmplat pe semiîntuneric și când s-a aprins lumina o parte din decor era căzut și eram dispărut din scenă”, a povestit actorul într-un interviu pentru Ego.ro.

Intamplarea ciudata prin care a trecut Marian Olteanu, David din serialul Clanul
Marian Olteanu face parte din distributia serialului Clanul

Nu poate alege între teatru și film

Mulți actori consacrați au o afinitate fie pentru teatru, fie pentru cinematografie. După ce a jucat numeroase roluri pe scena de teatru, Marian Olteanu are acum ocazia de a fi coleg de platou cu nume mari din industrie: Carmen Tănase, George Mihăiță sau Șerban Pavlu. Cu toate acestea, nu poate alege între teatru și film, ambele fiind pentru el posibilități de a-și dezvolta latura artistică și de a arăta publicului cât de talentat este.

„Pe 9 septembrie am deschis stagiunea Teatrului Mic cu un spectacol emblemă a teatrului, de când domnul Gelu Colceag este director, și anume ‘Deșteptarea primăverii’. Nu am cum să aleg între teatru și film. Una este una, alta e alta. Sunt două meserii diferite din punctul meu de vedere ce se întâmplă pe scenă e live și starea pe care o deții atunci când livrezi ceva în fața publicului este destul de unică, iar ce se întâmplă la filmări este destul de fragmentată situația și procesul în sine. E foarte plăcut și la film pentru că poți să readuci, de fiecare dată, câte o chestie în plus, să perfecționezi momentul”, a mai povestit actorul.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe