Înjurături și amenințări la clasa a doua în Iași. Cum l-au păcălit părinții pe învățător: ”Fir-ai al dracului, tu n-auzi?”

Stan Filon 02.03.2021, 10:00
Înjurături și amenințări la clasa a doua în Iași. Cum l-au păcălit părinții pe învățător: ”Fir-ai al dracului, tu n-auzi?”

Înregistrări șocante au fost făcute publice cu un învățător de clasa a doua de la o școală din Iași. Un părinte a ascuns în ghiozdanul copilului său un aparat de înregistrat, deoarece bănuia că se întâmplă lucruri neobișnuite la școală, deoarece copilul venea de la școală destul de agitat.

Înregistrări șocante din timpul orelor susținute de un învățător la clasa a două

Nu mică i-a fost mirarea atunci când copilul a ajuns acasă și a ascultat ce a înregistrat reportofonul respectiv toată ziua. Comportamentul învățătorului lasă de dorit. Acesta strigă la copii toată ziua, chiar și în timpul orelor de curs, iar limbajul folosit de el este unul foarte violent.

Profesorul urlă pur și simplu la copii, pe parcursul orelor, susţin părinţii, iar pe înregistrări se aud şi izbituri. Înregistrările realizate într-o singură zi, aleasă de părinte la întâmplare, surprind expresii jignitoare, ameninţări şi chiar gesturi violente ale învăţătorului, scrie presa locală.

Inregistrari socante din timpul orelor sustinute de un invatator la clasa a doua
Inregistrari socante din timpul orelor sustinute de un invatator la clasa a doua

”Fir-ai al dracului, tu nu auzi!”

”Nu ai caiete, nu ai cărţi… şi ţie îţi trebuie papuci cu role, mă? Eşti un obraznic, mă! Îţi spun să te tunzi, decât papuci cu role mai bine tunde-te bă! Tunde-te! Tu auzi să te tunzi? Ce programare, mă, mă duc acolo şi mă tund! Ce, tu eşti cucoana Manda să te programezi? Ia loc! Dă-ţi aia din cap! Mai bine îţi cumpără cămaşă! Măi taci măi din gură, te-ai învăţat ca o ţaţă. Bărbaţii vorbesc mai puţin (…) Brian, te ia mama dracului, Brian, treci mai departe! (…) De ce n-ai citit lecţia, măi, lecţia e de două zile. De ce nu citeşti lecţia!!! Ridică-te-n picioare! Băi, tu lecţia trebuie să o citeşti de 10 ori! Ia loc! Leneşule! Te joci toată ziua! (…) Băi tu nu auzi, fir-ai al dracului, tu nu auzi!”, se aude pe înregistrările publicate de 7iasi.ro.

Sursa citată susţine că învățătorul înregistrat este Constantin Şerban, de la Şcoala Gimnazială ”Mihai Codreanu”, din Iaşi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...